Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluga održavanja zelenih površina

Kauland planira provesti natječaj za uslugu održavanja zelenih površina Kauflandovim poslovnicama. Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere. Potrebna specifikacija usluge  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 31.7.2020. na sljedeću email adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Održavanje Fortinet uređaja (Firewall uređaji)

KAUFLAND ima potrebu za održavanje Fortinet uređaja (Firewall uređaji). Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za navedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 01.08.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: hr-log-transport@kaufland.hr

Prodaja službenih rabljenih vozila

Trenutno za potrebe Kauflanda Hrvatska k.d. upravljamo službenim voznim parkom koji broji više od 200 vozila.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 god starosti.

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju produženu garanciju do 3. godine starosti na neograničen broj kilometara.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Popis vozila za prodaju bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati. 

Nadmetanje za sve zainteresirane je predviđeno putem online aukcije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu:   tehnickanabava@kaufland.hr.