Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Oprema za čišćenje

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je nabava opreme za čišćenje (krpe;  papirnati ručnici; mopovi; metle i sl). Pozivamo zainteresirane dobavljače, da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za navedenu uslugu. Potrebnu specifikaciju i sve ostale uvjete koji su potrebni za izradu ponude, dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufland-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 22. kolovoza 2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: hr-log-transport@kaufland.hr

Prodaja službenih rabljenih vozila

Trenutno za potrebe Kaufland Hrvatska k.d. upravljamo službenim voznim parkom koji broji više od 200 vozila.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 g. starosti. 

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju garanciju do 3 godine starosti na nograničen broj kilometara.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430 xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd.

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Po pis vozila za ponudu bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati.

Nadmetanje za sve zainteresirane je predviđeno putem online aukcije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija, dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Popis vozila i aktualni termini aukcija se nalaze na sljedećem linku.

Rok za prijavu na sljedeću aukciju je 25.7.2021.