Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluga kontrole podjele Kaufland kataloga

Pozivamo zainteresirane tvrtke da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za uslugu kontrole podjele Kaufland kataloga. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 22.1.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.

Natječaj za održavanje store servera,manipulacija HP opreme

KAUFLAND ima potrebu za održavanje store servera i manipulacijom HP opreme . Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za avedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 14.2.2020. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

 

Natječaj za isporuku i servis grijaćih ploča

KAUFLAND ima potrebu za isporuku i servis grijačih ploča za pekare. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za avedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 8.2.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.