Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Održavanje hlađenja/grijanja

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja hlađenja/grijanja. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 1.12.2021. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

 

 

Ispitivanje rashladne opreme

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga ispitivanja rashladne opreme opreme. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 1.12.2021. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje strojarskih sustava

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja strojarskih sustava. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 1.12.2021. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje restorana i restoranske opreme

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja restorana i restoranske opreme. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 1.12.2021. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Usluge tehničke i fizičke zaštite

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za usluge tehničke i fizičke zaštite u Kauflandovim poslovnicama. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 5.11.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Održavanje elektroinstalacija

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja elektroinstalacija. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 20.10.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Održavanje UPS-a

.U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja UPS-ova. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenog sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 
 
Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 19.10.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

 

Održavanje blagajničkih stolova

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja blagajničkih stolova. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedene opreme. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molim Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 20.10.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Oprema za čišćenje

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je nabava opreme za čišćenje (krpe;  papirnati ručnici; mopovi; metle i sl). Pozivamo zainteresirane dobavljače, da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za navedenu uslugu. Potrebnu specifikaciju i sve ostale uvjete koji su potrebni za izradu ponude, dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufland-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 22. kolovoza 2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: 
hr-log-prijevoznici@kaufland.hr

Prodaja rabljenih službenih vozila

Trenutno za potrebe Kauflanda Hrvatska k.d. upravljamo službenim parkom koji broji više od 200 vozila. 

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 god starosti.

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju produženu garanciju do 3. godine.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Popis vozila za prodaju bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati.

Nadmetanje za sve zaintreresirane je predviđeno putem online aukcije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obaviještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Popis vozila i aktualni termini aukcija nalaze se na sljedećem linku.

Rok za prijavu je 5.12.2021.