Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluga čišćenja parkirališta u zimskim uvjetima (zimska služba)

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu čišćenja parkirališta u zimskim uvjetima (zimska služba) u Kauflandovim poslovnicama. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molim Vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 31.svibnja 2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

 

Sol za posipavanje parkirališta u zimskim uvjetima

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za isporuku soli za posipavanje parkirališta u zimskim uvjetima u Kauflandovim poslovnicama. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molim Vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 31.svibnja 2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Dezinfekcijska sredstva

U svakodnevnom radu Kaufland poslovnica potrebna su dezinfekcijska sredstva. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molim Vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 16.svibnja 2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Prodaja rashladnika vode TRANE CGAN 800 (2006. GODINA) - korišteni uređaj

Prodajemo rashladnik vode (chiller) Trane CGAN 800 iz 2006. godine. Pozivamo zainteresirane kupce da dostave ponude za kupnju navedenog uređaja na adresu odrzavanje@kaufland.hr. Uređaj se prodaje po principu viđeno/kupljeno. Kaufland će u terminu demontaže uređaja, o svom trošku, organizirati utovar uređaja na kamion kupca. Daljnji transport uređaja je o trošku kupca.  Lokacija utovara je Zagreb, Studentski Grad, Vile Velebita 6. Termin utovara određuje Kaufland naknadno (svibanj). Uređaj je ispravan. Kaufland ne daje nikakvu garanciju na uređaj.

Molim Vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 10.svibnja 2021. na e-mail adresu: odrzavanje@kaufland.hr

Prodaja rabljenih službenih vozila

Trenutno za potrebe Kauflanda Hrvatska k.d. upravljamo službenim voznim parkom koji broji više od 200 vozila.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 god starosti.

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju produženu garanciju do 3. godine starosti na neograničen broj kilometara.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Popis vozila za prodaju bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati.

Nadmetanje za sve zainteresirane je predviđeno putem online akucije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Popis vozila i aktualni termini akucija se nalaze na sljedećem linku.

Rok za prijavu na sljedeću aukciju je 11.4.2021.

 

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: hr-log-transport@kaufland.hr