Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Aukcijska prodaja automobila 28.3.2023

Poštovani,

Kauflanda Hrvatska k.d. redovito organizira prodaju rabljenih službenih vozila s prosječnom starosti od 18 mj.

Sva vozila su nabavljena direktno od proizvođača BMW, vrhunski su opremljena s produženim tvorničkim jamstvom od 3 godine.

U ponudi imamo različite BMW modele u ograničenim količinama:

116i, 118i, 218 xDrive Gran Tourer, 218 Gran Coupé, 320xd, 420xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd, X6xd, X7xd

Na sudjelovanje u online nadmetanju pozivamo sve pravne osobe. 

Popis vozila i termini nadmetanja objavljuju se unaprijed, a osim fotografija i popisa opreme, vozila se mogu i uživo pregledati.

Ukoliko ste zainteresirani i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu centralna-nabava@kaufland.hr.

Popis vozila i aktualni termin nadolazeće aukcije nalazi se ovdje.

Rok za prijavu za sudjelovanje na sljedećoj aukciji: 23.03.2023

 

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: 
hr-log-prijevoznici@kaufland.hr