Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Čišćenje rashladnih vitrina u poslovnicama

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu čišćenja rashladnih vitrina u Kauflandovim poslovnicama. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 08.3.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

 

Marketinška agencija

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga marketinške agencije koja obuhvaća kreativni dio (kreiranje i osmišljavanje višestrukih rješenja na svim platformama i okruženjima u marketingu) i produkcijski dio (realizacija kreativnih ideja u gotove komunikacijske alate – TV i radio spotove). 

Marketinška agencija sa kojom ćemo ostvariti dugoročni partnerski odnos treba objedinjavati obadvije stavke i pružit nam podršku kao tzv. „full service agencija“. Pozivamo zainteresirane marketinške agencije da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju uz koje će obavezno priložiti sljedeće dokumente/informacije:  

- iskustvo u retail sektoru (vremenski period, veličina klijenta, da li ste imali internacionalne klijente; isključivo popis) 

- referentna lista klijenata i najznačajnijih radova (isključivo popis) 

- broj zaposlenika (navesti broj zaposlenih prema odjelima, bez navođenja imena; isključivo popis)

- područja glavnih aktivnosti agencije 

- datum osnivanja poduzeća (navesti isključivo datum osnivanja)

Tijek natječaja, potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufland-ovih uvjeta pristupa natječaju te potpisivanja Izjave o tajnosti. 

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere i dokumente koje je potrebno priložiti najkasnije do 28.2.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr 

Čišćenje i dezinfekcija ventilacijskih sustava

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga čišćenja i dezinfekcije ventilacijskih sustava, te isporuke filtera. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za čišćenje i dezinfekciju ventilacijskih sustava te isporuku filtera. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 19.2.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Etikete na vagama

U svakodnevnom radu Kaufland poslovnica potrebno je koristiti etikete na vagama. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 19.2.2021. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: hr-log-transport@kaufland.hr