Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluge fizičke i tehničke zaštite

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu fizičke i tehničke zaštite. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 5.6.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr.

 

Usluga grafičke pripreme i realizacije idejnog rješenja

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu grafičke pripreme i realizacije idejnog rješenja. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.5.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr

 

Usluga inventure u poslovnicama

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu provedbe inventure u Kauflandovim poslovnicama. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 17.5.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr