Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Tisak,isporuka i montaža unutarnjih plakata

KAUFLAND ima potrebu za tisak,isporuku i montažu unutarnjih plakata.Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za navedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 14.8.2019. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.

 

Kupnja i prodaja paleta

U svakodnevnom radu Kaufland poslovnica potrebno je osigurati palete . Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu i kupnju navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.7.2019. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr

 

Servisno održavanje UPS-a

KAUFLAND ima potrebu za servisno održavanje (UPS-a) Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za avedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 3.8.2019. na e-mail adresu:  bes-tehnika@kaufland.hr