Proširite svoje poslovanje

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/11/70/Asset_1671170.jpg

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluga najma šatora

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu najma šatora. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 28.2.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr

Stolarske usluge i opskrba uslugama iz područja opremanja

Kaufland ima potrebu za opskrbu uslugama iz područja opremanja. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenih usluga. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 16.2.2019. na e-mail adresu:  bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje video sustava u poslovnim jedinicama

Kaufland ima potrebu za održavanje video susutav u svojim poslovnim jedinicama .Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje  navedenih usluga. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 16.2.2019. na e-mail adresu:  bes-tehnika@kaufland.hr

PR usluge

Pozivamo zainteresirane agencije da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za PR usluge. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 11.2.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr

Nabava EPS posuda

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati EPS posude. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 31.1.2019. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Nabava etiketa za vage

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati etikete za vage. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 31.1.2019. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Ispis platnih listića

Kauland planira provesti natječaj za ispis platnih listića. Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere. Potrebna specifikacija usluge za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.1.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr

Održavanje zelenih površina

Kaufland planira provesti natječaj za održavanje zelenih površina u svim svojim poslovnicama i centralnom skladištu (Jastrebarsko). Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere. Potrebnu specifikaciju usluge  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.1.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr

Najam uredskih kontejnera

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu najma uredskih kontejnera. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.01.2019. na e-mail adresu:  bes-usluge@kaufland.hr