Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Najam vozila - Rent a car

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za uslugu najma vozila. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 31.05.2020. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr.

Prodaja službenih rabljenih vozila

Trenutno za potrebe Kauflanda Hrvatska k.d. upravljamo službenim voznim parkom koji broji više od 200 vozila.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 god starosti.

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju produženu garanciju do 3. godine starosti na neograničen broj kilometara.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Popis vozila za prodaju bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati. 

Nadmetanje za sve zainteresirane je predviđeno putem online aukcije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu:   tehnickanabava@kaufland.hr.

Kupnja i prodaja paleta

U svakodnevnom radu Kaufland poslovnica potrebno je osigurati palete . Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu i kupnju navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 17.5.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.

Održavanje sigurnosne rasvjete

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja sigurnosne rasvjete. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje sigurnosne rasvjete. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju. 

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 7.5.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.

Održavanje UPS-a

KAUFLAND ima potrebu za održavanje UPS-a. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za avedene usluge. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 2.5.2020. na e-mail adresu:  tehnickanabava@kaufland.hr.