Proširite svoje poslovanje

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Prodaja službenih rabljenih vozila

Trenutno za potrebe Kauflanda Hrvatska k.d. upravljamo službenim voznim parkom koji broji više od 200 vozila.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti kako ćemo započeti prodaju rabljenih BMW vozila od oko 1,5 god starosti.

Sva vozila su nabavljena i uvezena direktno od proizvođača, vrhunski su opremljena te posjeduju produženu garanciju do 3. godine starosti na neograničen broj kilometara.

U više prodajnih ciklusa ćemo u ponudi imati različite modele u ograničenim količinama:

BMW: 118i, 218xd, 320xd, 430xd, 530xd, 730xd, X1xd, X2xd, X3xd, X4xd, X5xd

Na sudjelovanje u natječajima su pozvane sve pravne osobe. Popis vozila za prodaju bit će ranije najavljen. Osim fotografija i popisa opreme, vozila će se moći i uživo pregledati. 

Nadmetanje za sve zainteresirane je predviđeno putem online aukcije.

Ukoliko ste zainteresirani za otkup rabljenih vozila i želite da Vas redovito obavještavamo o planiranim terminima aukcija dostavite nam Vaše pismo namjere na e-mail adresu:   tehnickanabava@kaufland.hr.

Popis vozila i aktualni termini aukcija se nalaze na sljedećem linku.

Rok za prijavu na sljedeću aukciju je 30.11.2020.

Natječaj za nabavu guma i uslugu montaže za službena vozila

Pozivamo zainteresirane partnere da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za nabavu guma i uslugu montaže za službena vozila. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite Vaše pismo namjere najkasnije do 10.11.2020. na e-mail adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Održavanje razglasa

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga održavanja razglasa. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje razglasa. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 16.10.2020. na sljedeću email adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

Građevinsko obrtnički radovi

U svakodnevnom radu Kauflanda potrebna je usluga izvođenja građevinsko obrtničkih radova. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za  izvođenje građevinsko obrtničkih radova. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufand-ovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 25.9.2020. na sljedeću email adresu: tehnickanabava@kaufland.hr

 

Poslovna suradnja - poziv prijevoznicima

Kaufland Hrvatska,  kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca svakodnevno vrši opskrbu svojih poslovnica diljem Hrvatske.

Cilj nam je osigurati pravovremenu i kvalitetnu prijevoznu uslugu do svih naših poslovnica na zadovoljstvo nas i naših kupaca.

 

Pozivamo sve prijevoznike koji su zainteresirani za poslovnu suradnju da nam se jave na e-mail adresu: hr-log-transport@kaufland.hr