Proširite svoje poslovanje

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/11/70/Asset_1671170.jpg

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Čišćenje objekta brze prehrane (Imbis)

Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere za poslovnu suradnju za pružanje usluge čišćenja objekta brze prehrane u 2017./2018. godini. Specifikacija potrebna za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 24.11.2017.

Na e-mail adresu: bes-usluge@kaufland.hr

Montažerske usluge (montaža i demontaža opreme u poslovnicama)

Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere za poslovnu suradnju za pružanje usluga montaže i demontaže opreme (regali, police, vitrine, pultovi i sl.) 2017./2018. godini. Specifikacija potrebe za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 24.11.2017.

Na e-mail adresu: bes-usluge@kaufland.hr

Održavanje i servis parkirnih rampi

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje i servis parkirnih rampi. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 30.11.2017.

Na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje strojarskih sustava

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje strojarskih sustava (unutarnji i vanjski hidranski sustavi,sustave grijanja i hlađenja, sustave ventilacija, sustave pripreme vode i sustave vodovoda i kanalizacije). Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo vas da  pismo namjere pošaljete najkasnije do 30.11.2017.

Na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr