Proširite svoje poslovanje

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/11/70/Asset_1671170.jpg

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Usluga posredovanja kod rezervacija zrakoplovnih karata

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za uslugu posredovanja kod rezervacija zrakoplovnih karata. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.


Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 25.7.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Natječaj za stolarske usluge

U svakodnevnom radu Kauflandove centrale i poslovnica potrebno je osigurati stolarske usluge. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju glede stolarskih usluga.
 

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 3.8.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje i servisiranje sustava razglasa

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje i servisiranje sustava razglasa. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču dostavljaju se po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 26.7.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Nabava inox namještaja

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati inox namještaj. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.


Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 13.7.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr