Proširite svoje poslovanje

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/11/70/Asset_1671170.jpg

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u više od 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Održavanje SW-a (softvera) na trgovačkim blagajnama

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati održavanje softvera za blagajne. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 16.6.2018. na e-mail adresu: bes-usluge@kaufland.hr

Nabava goriva za potrebe službenih osobnih vozila

Kauland planira provesti natječaj za nabavu goriva za potrebe službenih osobnih vozila. Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 3.6.2018. na e-mail adresu: bes-usluge@kaufland.hr

Najam rent-a-car vozila

Kauland planira provesti natječaj za kratkoročan i dugoročan najam rent a vozila. Pozivamo zainteresirane dobavljače na dostavu pisma namjere.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 25.5.2018. na e-mail adresu: bes-usluge@kaufland.hr

Nabava i održavanje grijaćih ploča za pekare

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati održavanje i nabavku grijaćih ploča. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju glede grijaćih ploča. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 27.5.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

 

Usluga reklame - fotografiranje

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za uslugu fotografiranja evenata, food, non food proizvoda i modela. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču dostavljaju se po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 26.5.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Održavanje elektroinstalacija

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebne su usluge održavanja elektroinstalacija. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenih sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 25.5.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Usluga organiziranja dječjih rođendana

Pozivamo zainteresirane igraonice da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za organizaciju dječjih rođendana. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču dostavljaju se po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 19.5.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr