Proširite svoje poslovanje

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/11/70/Asset_1671170.jpg

Kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, Kaufland Hrvatska k.d. traži poslovne partnere. Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Nabava termo rola

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati termo role. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 8.4.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Nabava pečata

U svakodnevnom radu Kauflandovih poslovnica potrebno je osigurati pečate. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija  i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere najkasnije do 8.4.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr

Usluge građevinsko-obrtničkih radova

U svakodnevnom radu poslovnica Kauflanda potrebne su usluge građevinsko-obrtničkih radova (radovi na krovu, bravarski radovi, radovi suhe gradnje, soboslikarski radovi, keramičarski radovi, građevinski radovi, radovi horizontalne rasvjete i radovi na okolišu). Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za održavanje navedenih sustava. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni  za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

Molimo da nam dostavite vaše pismo namjere najkasnije do 1.4.2018. na e-mail adresu: bes-tehnika@kaufland.hr