Nagrade i priznanja

Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bismo vam omogućili što bolji doživljaj kupnje. To potvrđuje i nagrada koju smo dobili za najbolju mesnicu u maloprodajnom trgovačkom lancu.

Kaufland - ponosni vlasnik zlatne medalje Qudal!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/40/13/Asset_1584013.jpg

Prema anketi opće populacije u Hrvatskoj, koju je provela švicarska agencija ICERTIAS, Kaufland je dobio zlatnu medalju Qudal za najvišu razinu kvalitete u kategoriji "Odjel za prodaju svježeg mesa - mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu". Kaufland ponosno nosi oznaku “QUDAL - QUality meDAL - Br. 1 u kvaliteti” za spomenutu kategoriju!


Br. 1 u kvaliteti!

Na temelju postignutih rezultata, Kaufland može pristupiti programu QUDAL - QUality meDAL 2017/2018 za Republiku Hrvatsku i, između ostaloga, nositi prestižnu zlatnu medalju za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za gore navedenu kategoriju.

Međunarodna organizacija ICERTIAS provela je navedeno istraživanje u siječnju 2017., putem online ankete CAWI-DEEPMA metodologijom na općoj populaciji u Republici Hrvatskoj. Cilj projekta Qudal je skretanje pozornosti javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru, kao i prava kupaca na vrhunsku razinu kvalitete. Isto tako, kupcima se želi olakšati pronalaženje najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.