Nagrade i priznanja

Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bismo vam omogućili što bolji doživljaj kupnje. To potvrđuju i brojne nagrade i priznanja koje dobivamo od naših zadovoljnih potrošača.

Kaufland - ponosni vlasnik zlatne medalje Qudal!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/40/13/Asset_1584013.jpg

 

Prema anketi opće populacije u Hrvatskoj, koju je provela švicarska agencija ICERTIAS, Kaufland je dobio zlatnu medalju Qudal za najvišu razinu kvalitete u kategoriji "Odjel za prodaju svježeg mesa - mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu". Kaufland ponosno nosi oznaku “QUDAL - QUality meDAL - Br. 1 u kvaliteti” za spomenutu kategoriju!


Br. 1 u kvaliteti!

Na temelju postignutih rezultata, Kaufland može pristupiti programu QUDAL - QUality meDAL 2017/2018 za Republiku Hrvatsku i, između ostaloga, nositi prestižnu zlatnu medalju za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za gore navedenu kategoriju.

Međunarodna organizacija ICERTIAS provela je navedeno istraživanje u siječnju 2017., putem online ankete CAWI-DEEPMA metodologijom na općoj populaciji u Republici Hrvatskoj. Cilj projekta Qudal je skretanje pozornosti javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru, kao i prava kupaca na vrhunsku razinu kvalitete. Isto tako, kupcima se želi olakšati pronalaženje najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

 

Kaufland - nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/28/49/Asset_2212849.jpg

 

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. drugu je godinu zaredom dobila vrijedno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

Najbolje rezultate Kaufland Hrvatska potvrdio je u području Selekcija i zapošljavanje, gdje se ističu raznolikim kanalima potrage za zaposlenicima, uvođenjem digitalnog sustava za upravljanje natječajima za posao, jačanju imidža poslodavca, a velika se važnost pridaje i pravovremenom informiranju kandidata u svakoj fazi natječaja.

Značajna su ulaganja u razvoj organizacijske kulture pokretanjem raznih inicijativa za zaposlenike u svrhu postizanja još boljih uvjeta rada.

Prepoznati su i napori uloženi u osnaživanje same pozicije Ljudskih resursa u tvrtki, kao i predan rad na organizacijskoj kulturi. Zaposlenici su svojim prijedlozima radili na ukorjenjivanju novih vrijednosti tvrtke u svakodnevno poslovanje te je na taj način uključen pojedinačan doprinos svakog zaposlenika. Također, uloženi su napori u praćenje učinka zaposlenika te se puno pažnje posvećuje pravednosti i transparentnosti. Uveden je novi model vođenja godišnjih razgovora o učinku temeljenom na dvosmjernoj komunikaciji i novom modelu kompetencija.

 

 

Kaufland - ponosni dobitnik priznanja „Prijatelj studenata“!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/29/17/Asset_2212917.jpg

 

 

U muzeju Mimara 20.3.2018. održana je dodjela nagrade Zlatni indeks.

Zlatni indeks projekt je koji već osmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT.

Kroz projekt studenti nagrađuju poduzeća koja svojim djelovanjem aktivno doprinose podizanju kvalitete studentskog života i stvaranju veza između studenata i poslovnog svijeta.

Kaufland Hrvatska k.d. treću godinu za redom dobitnik je priznanja „Prijatelji studenata“ .

Posebno smo ponosni na ovo priznanje te zahvaljujemo studentima što su prepoznali naš doprinos studentskom životu!