Nagrade i priznanja

Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bismo vam omogućili što bolji doživljaj kupnje. To potvrđuju i priznanja koja smo dobili za izvrsnost u poslovanju te najbolji omjer cijene i kvalitete u određenim kategorijama proizvoda. Detalje o nagradama pročitajte u nastavku.

Best Buy Award

Službeno je potvrđeno: u Kauflandu je kupovina zaista najbolja i najisplativija jer za minimalno uloženu količinu novca dobivate maksimalnu kvalitetu!  Naime, prema istraživanju neovisne švicarske agencije ICERTIAS, provedenom u travnju 2016., Kaufland kupcima nudi najbolji omjer kvalitete i cijene proizvoda vlastite marke u čak 10 kategorija!

Da, da, dobro ste pročitali: proizvodi u kategorijama slatki namazi, riblje konzerve, smrznuta hrana, smrznuta pizza, kuhinjska sol, puding u prahu, čaj, hrana za pse i mačke, oprema za čišćenje i posuđe, dobili su oznaku „Best Buy Award“, i to prema mišljenju 1200 ispitanika koji redovito kupuju u velikim trgovačkim lancima!


Kupci znaju što je dobro!

Kaufland - ponosni vlasnik zlatne medalje Qudal!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/40/13/Asset_1584013.jpg

Prema anketi opće populacije u Hrvatskoj, koju je provela švicarska agencija ICERTIAS, Kaufland je dobio zlatnu medalju Qudal za najvišu razinu kvalitete u kategoriji "Odjel za prodaju svježeg mesa - mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu". Kaufland ponosno nosi oznaku “QUDAL - QUality meDAL - Br. 1 u kvaliteti” za spomenutu kategoriju!


Br. 1 u kvaliteti!

Na temelju postignutih rezultata, Kaufland može pristupiti programu QUDAL - QUality meDAL 2017/2018 za Republiku Hrvatsku i, između ostaloga, nositi prestižnu zlatnu medalju za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za gore navedenu kategoriju.

Međunarodna organizacija ICERTIAS provela je navedeno istraživanje u siječnju 2017., putem online ankete CAWI-DEEPMA metodologijom na općoj populaciji u Republici Hrvatskoj. Cilj projekta Qudal je skretanje pozornosti javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru, kao i prava kupaca na vrhunsku razinu kvalitete. Isto tako, kupcima se želi olakšati pronalaženje najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.