Nagrade i priznanja

Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca su nam na prvom mjestu, stoga želimo osigurati najbolje proizvode po pristupačnim cijenama. Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bismo vam omogućili što bolji doživljaj kupnje. To potvrđuju i brojne nagrade i priznanja koje dobivamo od naših zadovoljnih potrošača.

Kaufland - hipermarket s najboljim omjerom cijene i kvalitete!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/58/19/Asset_2805819.jpg


U Best Buy istraživanju međunarodne organizacije ICERTIAS, Kaufland je osvojio najviše ocjene hrvatskih kupaca odnosno prvo mjesto za najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji HIPERMARKETA.

 „Best Buy Award“ je istraživanje koje mjeri najbolji omjer cijene i kvalitete ponuđenih proizvoda i usluga na lokalnom tržištu, prema iskustvu i mišljenju potrošača. Kada određeni proizvod ili usluga nose plavu medalju „Best Buy Award“, to znači da su prvi izbor zadovoljnih potrošača. "Best Buy Award“ žig mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima "Best Buy Award" osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji.

Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca, nama je na prvom mjestu. Kontinuirano radimo na poboljšanju procesa kako bismo ti pružili sjajan doživljaj kupnje. U našem svakodnevnom poslovanju preuzimamo gospodarsku, društvenu i ekološku odgovornost.

Bioproizvodi s najboljim omjerom cijene i kvalitete!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/52/98/Asset_2805298.jpg

 

Prema istraživanju međunarodne organizacije ICERTIAS, kupci su odlučili kako Kaufland Hrvatska ima najbolji omjer cijene i kvalitete u asortimanu bioproizvoda. Ovom potvrdom zadovoljnih potrošača ojačali smo naš brend u kategoriji bioproizvoda.

Zahvaljujući redovitim kontrolama, jamčimo prvoklasnu biokvalitetu. Smatramo da bioproizvodi ne smiju biti skupi – ali sve što je „bio“ vrijedi svake lipe jer ekološki uzgoj zahtijeva i više truda.

Odlična kvaliteta i prihvatljiva cijena dokaz su dobivenog certifikata Best Buy u navedenoj kategoriji.  


 

Najbolji omjer cijene i kvalitete asortimana prehrane za bebe i djecu!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/58/82/Asset_2805882.jpg

 

Zadovoljni roditelji u Hrvatskoj su potvrdili: Kaufland Hrvatska je br. 1 u kategoriji asortimana prehrane za bebe i djecu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Dugotrajan trud i rad na širenju asortimana dječje prehrane isplatio se. Veliku pažnju posvećujemo top kvaliteti, kao i velikom izboru ponude koju nudimo po niskim cijenama. Potrošači su odlučili kako prema njihovom iskustvu i mišljenju Kaufland Hrvatska nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u ponudi asortimana prehrane za bebe i djecu.

Biraj samo najbolje za svoje dijete.


 

Kaufland - najbolji omjer cijene i kvalitete uslužnog pulta!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/59/46/Asset_2805946.jpg

 

Prema nezavisnom istraživanju agencije Hendal, Kaufland Hrvatska je trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete na uslužnom pultu.

Potrošači su potvrdili: svježe meso te suhomesnati proizvodi i sirevi s uslužnog pulta u Kauflandu Hrvatska imaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Neprestano ulaganje u razvoj kvalitete proizvoda na uslužnom pultu rezultiralo je najboljom kvalitetom na tržištu. Nastavljamo kontinuirano omogućavati kupcima kvalitetne proizvode po najboljim cijenama. Zadovoljstvo kupaca, ključna je vrijednost u našem svakodnevnom radu.

Najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/60/08/Asset_2806008.jpg

 

Hendal je vodeća nezavisna istraživačka agencija s dugogodišnjim iskustvom koja kontinuirano prati svjetske trendove u istraživačkoj industriji. Potrošači su odlučili kako je Kaufland Hrvatska, trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete svježeg voća i povrća.  

 

Rezultat je to dugotrajnog rada i obučavanja zaposlenika na odjelu voća i povrća te kontinuirano ulaganje u odnose s dobavljačima te velikim kontrolama svježine. Kaufland potiče domaću proizvodnju i brine o kvaliteti svježeg voća i povrća.

Kaufland - najbolji nacionalni maloprodajni trgovački lanac!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/60/72/Asset_2806072.jpg

 

Prema online istraživanju zadovoljstva potrošača (majki), Kaufland Hrvatska je dobio medalju „Odabrale mame“ u kategoriji "Nacionalni maloprodajni trgovački lanci robe široke potrošnje".

U okviru projekta „Odabrale mame“ provedeno je istraživanje zadovoljstvo proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, gdje su svoje zadovoljstvo ocjenjivale majke. Istraživanje je provedeno na reprezentativnom nacionalnom uzorku hrvatskih majki svih dobnih skupina.

Oznaka "Odabrale mame" je, između ostaloga, i preporuka najboljeg proizvoda ili preporuka za korištenje neke usluge jer znamo da mame uvijek biraju najbolje!

Kaufland - nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/28/49/Asset_2212849.jpg

 

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. drugu je godinu zaredom dobila vrijedno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

Najbolje rezultate Kaufland Hrvatska potvrdio je u području Selekcija i zapošljavanje, gdje se ističu raznolikim kanalima potrage za zaposlenicima, uvođenjem digitalnog sustava za upravljanje natječajima za posao, jačanju imidža poslodavca, a velika se važnost pridaje i pravovremenom informiranju kandidata u svakoj fazi natječaja.

Značajna su ulaganja u razvoj organizacijske kulture pokretanjem raznih inicijativa za zaposlenike u svrhu postizanja još boljih uvjeta rada.

Prepoznati su i napori uloženi u osnaživanje same pozicije Ljudskih resursa u tvrtki, kao i predan rad na organizacijskoj kulturi. Zaposlenici su svojim prijedlozima radili na ukorjenjivanju novih vrijednosti tvrtke u svakodnevno poslovanje te je na taj način uključen pojedinačan doprinos svakog zaposlenika. Također, uloženi su napori u praćenje učinka zaposlenika te se puno pažnje posvećuje pravednosti i transparentnosti. Uveden je novi model vođenja godišnjih razgovora o učinku temeljenom na dvosmjernoj komunikaciji i novom modelu kompetencija.

 

 

Kaufland - ponosni dobitnik priznanja „Prijatelj studenata“!

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/29/17/Asset_2212917.jpg

 

 

U muzeju Mimara 20.3.2018. održana je dodjela nagrade Zlatni indeks.

Zlatni indeks projekt je koji već osmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT.

Kroz projekt studenti nagrađuju poduzeća koja svojim djelovanjem aktivno doprinose podizanju kvalitete studentskog života i stvaranju veza između studenata i poslovnog svijeta.

Kaufland Hrvatska k.d. treću godinu za redom dobitnik je priznanja „Prijatelji studenata“ .

Posebno smo ponosni na ovo priznanje te zahvaljujemo studentima što su prepoznali naš doprinos studentskom životu!