Nagrade i priznanja

Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca su nam na prvom mjestu, stoga želimo osigurati najbolje proizvode po pristupačnim cijenama. Svakodnevno dajemo sve od sebe kako bismo vam omogućili što bolji doživljaj kupnje. To potvrđuju i brojne nagrade i priznanja koje dobivamo od naših zadovoljnih potrošača.

Kaufland ponovno potvrdio da su im zadovoljstvo i razvoj zaposlenika na prvom mjestu

Kaufland Hrvatska i ove je godine potvrdio standarde certifikata Poslodavac Partner. Certifikat Poslodavac Partner nagrada je koju od 2005. godine dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO tvrtkama koje u svojem poslovanju demonstriraju izvrsne prakse upravljanja zaposlenicima. Kaufland je dio projekta Certifikat Poslodavac Partner već četiri godine, te su visoki standardi Certifikata potvrđeni već u prvoj godini certificiranja, a svake sljedeće godine otad ostvareni su još bolji rezultati, što svjedoči o kontinuiranom radu i predanosti Kauflanda kada je u pitanju osiguravanje zadovoljstva zaposlenika.

U godinu dana, koliko je proteklo od zadnje certifikacije, Kaufland je dodatno unaprijedio svoje procese selekcije kandidata za otvorena radna mjesta, uloženi su značajni napori u digitalizaciju procesa uhodavanja novih zaposlenika u posao, a posebni napori uloženi su i u osiguravanje mogućnosti za razvoj svih zaposlenika. Konkretno, u protekloj godini, Kaufland je na razini cijele organizacije implementirao unaprijeđeni sustav upravljanja učinkom zaposlenika, koji omogućava prepoznavanje individualnog doprinosa zaposlenika i potiče njihov daljnji razvoj.

U Kauflandu je veliki naglasak stavljen na osiguravanje raznovrsnih prilika za edukaciju svih zaposlenika, pa su tako u zadnjih godinu dana zaposlenicima na raspolaganje stavljeni i neki novi razvojni programi, poput mentorskog programa i edukacija iz prodajnih vještina, te su svi zaposlenici u protekloj godini prošli barem jedan oblik usavršavanja. Kaufland redovito ispituje zadovoljstvo svojih zaposlenika, a ulažu se i značajni resursi u poticanje njihovog zdravlja. Primjerice, svi zaposlenici dva puta godišnje dobivaju tzv. zdrave poklone (paketići za jačanje imuniteta, boce za vodu, termo torbe s kutijom za ručak i brošurom sa zdravim receptima, itd.), sufinanciraju se sportske aktivnosti zaposlenika i organiziraju se razne edukacije i radionice s ciljem osvještavanja važnosti zdravog načina života.

„Drago nam što svake godine uvodimo nove pogodnosti za naše zaposlenike. Ponosna sam na pomake koje smo postigli, a sve to ne bi bilo moguće bez predanog rada cijelog tima Ljudskih resursa te podrške ostalih odjela. Vidljivo je da puno ulažemo, ali svjesni smo da je pred nama još posla. Idemo korak po korak prema što višem mjestu na listi poželjnih poslodavaca u Hrvatskoj“, istaknula je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudski resursi.

One-stop shop: Kaufland je broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Neovisna agencija Hendal provela je istraživanje u travnju 2019. Na uzorku od 1000 ispitanika, istraživanje je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu!

Mi imamo sve - od proizvoda za najbolji doručak, ručak ili večeru do vrtnog alata. Spremaš li se na putovanje, na našim ćeš policama pronaći sve što ti treba za nezaboravnu avanturu. U tvoju obitelj stiže prinova? Bez brige, uz našu će ponudu tvoja će beba biti sretna i zadovoljna.

Za najbolju brigu o tvojim kućnim ljubimcima, posjeti Kaufland - mi imamo sve: od krevetića za psa ili mačku do hrane za ribice. Odjeća, obuća, kozmetika, domaći proizvodi, svježe voće i povrće, kvalitetno i povoljno - sve se nalazi pod jednim krovom. 

Dokazano je: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, Kaufland je tvoj prvi izbor.

Hvala ti na tome!

Kaufland Hrvatska k.d. prvi je trgovački lanac u Hrvatskoj kojem je dodijeljeno priznanje „Tvrtka prijatelj zdravlja“! 

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. prepoznala je značaj promicanja zdravlja i ulaganja u zdravlje svojih zaposlenika te se uključila se u projekt  „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uspješno zadovoljila sve potrebne kriterije za dobivanje oznake „Tvrtka prijatelj zdravlja“.

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i kroz različite inicijative i programe  pokazuju da brinu o zdravlju svojih zaposlenika.

Kaufland Hrvatska kontinuirano i strateški radi na osvještavanju važnosti brige o zdravlju i zdravom načinu života, a kroz inicijativu pod nazivom „Zdravi život“ provode brojne aktivnosti usmjerene na promicanje zdravlja u organizaciji. Zdravi pokloni za sve zaposlenike, edukacije i radionice na različite teme iz područja tjelesnog i mentalnog zdravlja, program Mentalni trening, Multisport kartica, dio su ove inicijative koja je u fokusu brige za zaposlenike u Kauflandu.

Posebno nam je drago naći se u društvu tvrtki koje zdravlje zaposlenika prepoznaju kao važnu temu. Ovaj certifikat veliko je priznanje za našu tvrtku. Promicanje zdravlja i  zdravog načina života dio je naše strategije upravljanja ljudskim resursima, a ovo priznanje pokazatelj je da se krećemo u pravom smjeru. 

Osvojili smo nagradu na Danima komunikacija

Na Danima komunikacija koji su se prošlog vikenda održavali u Rovinju, Kaufland je dobio veliko priznanje za svoj rad u području Marketinga.

U suradnji s Telegram media grupom osvojili smo nagradu u kategoriji Best Publisher Long-form Native s kampanjom Naše mi najbolje paše.

O čemu se zapravo radi?

Prijavili smo se na MIXX natjecanje koje je izrađeno po međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu kojeg se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u području tržišnih komunikacija. Kriteriji ocjenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate. Svi kriteriji su podjednako važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika.

Drago nam je što su kampanju Naše mi najbolje paše prepoznali profesionalaci iz svih segmenata digitalne industrije – strategije, kreative, produkcije i zakupa medija.

Čestitke cijelom timu Marketinga koji je prošlog vikenda imao razloga za slavlje! :)

Kaufland - nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner!

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. drugu je godinu zaredom dobila vrijedno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

Najbolje rezultate Kaufland Hrvatska potvrdio je u području Selekcija i zapošljavanje, gdje se ističu raznolikim kanalima potrage za zaposlenicima, uvođenjem digitalnog sustava za upravljanje natječajima za posao, jačanju imidža poslodavca, a velika se važnost pridaje i pravovremenom informiranju kandidata u svakoj fazi natječaja.

Značajna su ulaganja u razvoj organizacijske kulture pokretanjem raznih inicijativa za zaposlenike u svrhu postizanja još boljih uvjeta rada.

Prepoznati su i napori uloženi u osnaživanje same pozicije Ljudskih resursa u tvrtki, kao i predan rad na organizacijskoj kulturi. Zaposlenici su svojim prijedlozima radili na ukorjenjivanju novih vrijednosti tvrtke u svakodnevno poslovanje te je na taj način uključen pojedinačan doprinos svakog zaposlenika. Također, uloženi su napori u praćenje učinka zaposlenika te se puno pažnje posvećuje pravednosti i transparentnosti. Uveden je novi model vođenja godišnjih razgovora o učinku temeljenom na dvosmjernoj komunikaciji i novom modelu kompetencija.

 

 

Kaufland - ponosni dobitnik priznanja „Prijatelj studenata“!

 

 

U muzeju Mimara 20.3.2018. održana je dodjela nagrade Zlatni indeks.

Zlatni indeks projekt je koji već osmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT.

Kroz projekt studenti nagrađuju poduzeća koja svojim djelovanjem aktivno doprinose podizanju kvalitete studentskog života i stvaranju veza između studenata i poslovnog svijeta.

Kaufland Hrvatska k.d. treću godinu za redom dobitnik je priznanja „Prijatelji studenata“ .

Posebno smo ponosni na ovo priznanje te zahvaljujemo studentima što su prepoznali naš doprinos studentskom životu!