Daruj savršeni doživljaj kupnje!

Mala je, stane u svaki novčanik i ispunjava želje: Kauflandova poklon-kartica. S našom poklon-karticom nikada nećeš pogriješiti: bez obzira daruješ li je dragoj osobi za rođendan, partnerima za uspješnu suradnju ili zaposlenicima kao prigodan dar za Božić i Uskrs, naša je kartica uvijek savršeni poklon!


Savršeni dar za vaše zaposlenike i partnere

Poštovani poduzetnici,

nudimo vam odličnu mogućnost da nagradite svoje zaposlenike za trud i dobar rad ili pak zahvalite poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji: naše poklon-kartice!

Uz Kauflandove poklon-kartice svojim zaposlenicima i partnerima darujete najbolju kupnju, i to tijekom cijele godine  - stoga već sada rezervirajte naše poklon-kartice za Božić, Uskrs i ostale prigode.

Pogodnosti naše poklon-kartice:

  • poklon-kartica može se višekratno koristiti u svim trgovinama Kauflanda u Hrvatskoj, što znači da se može koristiti više puta odnosno dok ne potrošite cjelokupan iznos.
  • nakon što se potroši sav iznos, moguća je i nadopuna vrijednosti
  • provjera iznosa na kartici moguća je na informacijskom pultu u svim našim trgovinama
  • poklon-kartica vrijedi tri godine od dana aktivacije.

Nadamo se ostvarenju uspješne poslovne suradnje na zadovoljstvo obiju strana, a ponajviše vaših zaposlenika i partnera, kojima kupnjom Kauflandovih poklon-kartica darujete velik izbor proizvoda najbolje kvalitete, i to uvijek po najpovoljnijim cijenama. Jer s Kauflandom uvijek birate najbolje za sebe!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte: b2b.sales@kaufland.hr


Uljepšaj nekome dan!

Kauflandova poklon-kartica uvijek je prikladan dar, bez obzira o kojoj se prigodi radi: za rođendan ili Majčin dan, kao znak zahvale za zalijevanje cvijeća i pražnjenje poštanskog sandučića za vrijeme godišnjeg odmora ili samo kao mali znak pažnje.

Na taj način darivanje postaje zaista zabavno – jer daruješ pregršt svježine, izbora i kvalitete!
 

Toliko je jednostavno:

  • našu poklon-karticu moguće je kupiti i iskoristiti u bilo kojoj trgovini Kauflanda u Hrvatskoj
  • željeni iznos uplati na blagajni
  • i naposljetku: daruj poklon-karticu i omogući nekome da bira najbolje za sebe!