Partner za razvoj i izgradnju nekretnina

Group of people standing together

Mnogo je dobrih razloga da se oslonite na snažnog partnera kao što je Kaufland. Jer svaka lokacija ima jedinstvene zahtjeve i propise te stoga mora biti pažljivo planirana. Podržavamo vas u realizaciji vaših projektnih planova: s puno energije i velikim projektnim iskustvom ostvarujemo vaše želje u pogledu nekretnina i savladavamo najteže izazove na licu mjesta. Mala ili velika površina? Regionalni trgovac na malo ili multinacionalna specijalizirana trgovina? Sve dobivate na jednom mjestu - od inicijalne ideje do provedbe.

Mi smo Vaš dugoročni partner i magnet za kupce, na svim lokacijama.
Kaufland store outside view

Održiva gradnja i tehnologija

Veliku važnost pridajemo održivosti i očuvanju resursa: za nas su inteligentni sustavi zbrinjavanja otpada i obnovljivi izvori energije dio dobrog i čistog planiranja projekta. Uz korištenje najnovijih tehnologija i energetski učinkovitih tehnoloških rješenja u svim područjima, za svaku lokaciju zajedno stvaramo rješenja usmjerena ka budućnosti.

Electronic car charging and market stands next to it

Regionalni partner

Ono što želimo vrlo je jednostavno: želimo unijeti više živosti u svakodnevni život ljudi u vašem kraju. Zato dajemo važan poticaj regionalnim proizvođačima i lokalnoj trgovini. Na našim lokacijama unosimo život i stvaramo dodanu vrijednost. To primjerice činimo kroz široku paletu proizvoda te regionalnu robu koju odlikuje vrhunska kvaliteta i savršena svježina. 

Two people in working atmosphere shaking hands

Radna mjesta

Želite pokrenuti stvari i tako stvoriti perspektivu za zaposlenike i poslovne partnere? S Kauflandom je to jednostavno. Jer stvaramo mjesta od kojih svi imaju koristi. U prosjeku stvaramo stotinu novih radnih mjesta i zalažemo se za sigurnost i poslovne mogućnosti.

laptop with various icons which symbolize digitalization

Digitalizacija

Dobro planiranje razvoja nekretnina uključuje i moderne mjere za izgradnju lojalnosti kupaca. Na primjer, iskustvo kupovine možete učiniti još pametnijim i lakšim korištenjem digitalnih rješenja.

Jeste li za obilazak?

Funkcionalna arhitektura, sveobuhvatno iskustvo kupnje u samom kvartu: kupci u svakoj poslovnici Kauflanda mogu na praktičan i ugodan način obaviti kompletnu kupnju na jednom mjestu. Pritom poslovnice imaju dobro osmišljen koncept trgovine u kojem zakupci iz regije i iz različitih branši također mogu ostvariti svoj puni potencijal. Zalažemo se za svježinu, što se očituje u bogatom asortimanu voća i povrća, vlastitim pekarama sa svježim pekarskim proizvodima i atraktivnim uslužnim pultovima sa svježim proizvodima. Ali također se zalažemo za sveobuhvatnu ponudu - između ostalog s vlastitim drogerijskim odjelom i odjelom sa napitcima.

realestate-tour-fruit-vegetables.tif
realestate-tour-bakeshop.tif
realestate-tour-cheese.tif
realestate-tour-drugstore.tif
realestate-tour-lactosefree.tif