Budite informirani

newspaper combined with construction site elements

Ovdje možete saznati sve naše novosti. Pružamo informacije o otvorenjima novih poslovnica, modernizacijama poslovnica, novim konceptima ili inovativnim građevinskim projektima. Ovdje također možete otkriti uzbudljive studije i druge publikacije. Osim toga, ovdje izvještavamo o neprofitnim projektima Grupacije Schwarz i aktualnim događajima - bilo digitalnim, hibridnim ili uživo sa lica mjesta. 

Započela je gradnja naše prve poslovnice u Zagorju

Gradnja nove 44. poslovnice 

Drago nam je što vas možemo obavijestiti da je prošli tjedan započela gradnja naše 44. poslovnice. To će biti naša prva poslovnica u Krapinsko-zagorskoj županiji, a gradi se u Zaboku.

Prodajna površina naše nove, moderne poslovnice će iznositi oko 2.200 m2, a dodatni prostor za koncesionare oko 230 m2.

Parkirnih mjesta za naše kupce sigurno neće nedostajati jer će na raspolaganju imati veliki parkirni prostor za čak 217 automobila, a tu će biti i e-punionica.

Veselimo se otvorenju i našim novim kupcima u prekrasnom zelenom Zagorju koji će dobiti trgovinu s najvećim izborom te mjesto za uvijek jednostavnu i povoljnu kupovinu!

Širimo našu mrežu poslovnica u Zagrebu

Gradnja nove 43. poslovnice 

Zagreb, Peščenica

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u travnju ove godine započeli gradnju naše nove poslovnice Zagreb-Peščenica!

Kvadratura prodajne površine nove poslovnice iznosit će oko 2.800 m2 s preko 200 parkirnih mjesta, a u planu je i e-punionica. Poslovnica će biti izgrađena prema našim najnovijim standardima, imat će ugrađen sustav za održivo gospodarenje otpadom, a ugradit ćemo i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Već je poznato da svaka naša poslovnica raspolaže velikim prostorijama za odmor zaposlenika pa će tako i u ovoj zaposlenici imati na raspolaganju čak 265 kvadrata samo za sebe i svoje potrebe.

Posebnost ove poslovnice je to što će biti na tri etaže. U prizemlju će parkirati kupci, na prvom će se katu nalaziti prodajni prostor, a na drugom će katu nastati preko 150 parkirališnih mjesta za zaposlenike Kauflanda.

S nestrpljenjem iščekujemo otvorenje, a sigurni smo da naše uzbuđenje dijele i stanovnici Zagreb-Peščenica koji će dolaskom Kauflanda u svoj kvart dobiti mjesto povoljne i jednostavne kupnje.

Otvorili smo vrata još jedne poslovnice – Biograd na Moru!

Otvorili smo 42. poslovnicu u Hrvatskoj!

Kaufland, Biograd na Moru

Nakon što smo početkom veljače otvorili poslovnicu Rovinj, veljaču smo ispratili otvorenjem još jedne poslovnice - u Biogradu na Moru.

Objekt od bruto površine 4.413 m2 smjestili smo na zemljište od 13.600 m2, a našim kupcima nudi široki asortiman i mogućnost obavljanja one stop shoppinga na 2.290 m2.

Poslovnica je izgrađena kao nZEB (zgrada gotovo nulte energije) s korištenjem otpadne energije za grijanje i hlađenje, LED rasvjetom, sustavom upravljanja energije, 2 parkirna mjesta za punjenje e-vozila te izborom materijala vrhunske kvalitete.

Naša briga za lokalnu zajednicu očituje se i u tome što smo uputili poziv malim proizvođačima i OPG-ovima s područja Biograda i okolice da nam pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na policama naše nove poslovnice.

Naša nova poslovnica Rovinj je otvorena!

Otvorili smo 41. poslovnicu u Hrvatskoj! 

Nova poslovnica u Rovinju

Kauflandova novootvorena poslovnica u Rovinju izgrađena je prema najnovijim standardima Kauflanda, kojima se trudimo zadovoljiti i kupce i naše zaposlenike.

Poslovnica ima sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi rekuperiranu energiju rashladnog sustava za grijanje i hlađenje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Kupcima su na raspolaganju i dvije punionice za električne automobile u kojima je napajanje električnih automobila potpuno besplatno.

Ispred samog ulaza postavljena je klupa hrvatskog proizvođača na kojoj Kauflandovi kupci mogu odmoriti i istovremeno napuniti električne uređaje sunčevom energijom. Rovinjska poslovnica je tako potvrda predanosti zelenoj, održivoj izgradnji koju zagovaramo.

Osim što veliku brigu posvećuje očuvanju okoliša i energetskoj učinkovitosti, Kaufland je i dobar je partner lokalnom gospodarstvu kroz otvaranje novih sigurnih radnih mjesta, ali i zbog poziva koje kontinuirano upućuje domaćim proizvođačima. Tako smo i malim proizvođačima i OPG-ovima iz Rovinja i okolice uputili poziv da nam pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na police naše nove poslovnice.

Otvorenje Kauflanda Sinj

Otvorenje Kauflanda Sinj

Obnovljena poslovnica u Sinju

Naša poslovnica Sinj od 10.12.2020. blista u svom novom sjaju.

Obnova poslovnice Sinj započela je 21.9.2020. Novoobnovljena poslovnica sada nudi pregledniji i suvremeniji prodajni prostor s preuređenim info pultom, uslužnim pultom, pekarnicom i odjelom drogerije. Ujedno su preuređeni i zahod za kupe te uredi i prostorije za odmor djelatnika.
Posjetite našu poslovnicu kako biste i sami upoznali novo lice naše poslovnice! 

Otvorili smo preuređenu poslovnicu Zagreb Ravnice

Otvorenje Kauflanda Zagreb Ravnice 

Zagreb, Ravnice

Prva poslovnica koju smo otvorili u Zagrebu upravo je poslovnica Ravnice, a otvorena je davne 2003. godine. Nakon toliko godina, došlo je vrijeme za potpunu obnovu!

Protekla tri mjeseca uložili smo puno truda u obnovu ovog objekta te od 5.11.2020. svoju kupnju možete obavljati u puno modernijoj, ugodnijoj poslovnici u kojoj se sada skrivaju brojne novosti:

· samoposlužne blagajne
· novouređeni roštilj unutar trgovine
· novi odjel s igračkama - Kidland
· novouređena pekara i delikatesa
· novouređeno parkiralište
· novi koncesionari

Sigurni smo da ste s nestrpljenjem dočekali otvorenje i da ste kao i mi sretni što je naša stara zagrebačka poslovnica sada zaživjela u novom ruhu.

Navratite i uvjerite se sami!

Vidimo se! 😊

Širimo našu mrežu poslovnica u Istri

Gradnja nove 41. poslovnice 

Kaufland-Logo

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo započeli gradnju naše nove poslovnice u Rovinju!

Planiramo izgraditi moderni prizemni objekt s prostorijama za zaposlenike na katu. Prodajna površina nove poslovnice iznosit će čak 2.340 m2, a površina prostora za zakup 150 m2. Prema tome, naši će kupci imati dovoljno prostora za kupovinu mnogobrojnih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i sigurni smo da će upravo u poslovnici Rovinj, na jednom mjestu moći pronaći sve što im je potrebno.

Kako bi kupci bez puno brige o parkiranju mogli dolaziti u kupovinu, pobrinuli smo se za dovoljno mjesta, pa će tako parkiralište imati 195 parkirnih mjesta za kupce, te dodatna parkirna mjesta za punionice električnih automobila i kampere.

Svi kolege i kolegice uključene u pripremu ovog dugotrajnog i nimalo jednostavnog projekta, a posebno iz sektora Razvoj i izgradnja nekretnina, uspješno su savladali sve prepreke te nakon četiri godine, počinjemo gradnju poslovnice koja se nalazi u zoni Gripole Spine na ulazu u grad Rovinj.

Ovo je naša 41. poslovnica u Hrvatskoj, a četvrta na području Istre.

S veseljem iščekujemo objavljujemo prve fotografije s terena!

Još jedna nova poslovnica 

Još jedna nova poslovnica Kauflanda – sada u Biogradu na Moru! 

Verschiedene Demeter-Artikel vor grünen Pflanzen; Logo Kaufland und Machen macht den Unterschied

U kolovozu smo započeli gradnju naše nove poslovnice u Biogradu na Moru.

Naša prodajna površina prostirati će se na čak 2.429 m2, uz dodatni prostor za koncesionare na 91 m2.
Nova poslovnica raspolagat će s velikim parkirnim prostorom za čak 191 automobila, a tu će biti i e-punionica s dva parkirališna mjesta.

Vrata 42. poslovnice, koja se nalazi na samom ulazu u grad, trebali bismo otvoriti u prvom kvartalu iduće godine.

S nestrpljenjem iščekujemo otvorenje, a sigurni smo da naše uzbuđenje dijele i stanovnici Biograda na Moru koji će dolaskom Kauflanda u svoj grad dobiti mjesto povoljne i jednostavne kupnje.

40. poslovnica

Naša jubilarna 40. poslovnica je otvorena! 

Olaf Hohmann

17.9.2020., otvorili smo našu 40. poslovnicu u Hrvatskoj u zagrebačkoj gradskoj četvrti Bukovac, na adresi Barutanski jarak 54.

Nova poslovnica ima sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi otpadnu energiju za grijanje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Za naše kupce osigurali smo 159 parkirališnih mjesta, a na raspolaganju su im i dvije punionice za električne automobile u kojima je napajanje električnih limenih ljubimaca potpuno besplatno.

Naši zaposlenici su nam uvijek na prvom mjestu, što dokazuje i činjenica da je više od 200 m2 prostora unutar poslovnice namijenjeno samo njima, a uređena je i velika prostorija za odmor od 42 m2 te terasa od 22 m2.

Osim o zaposlenicima brinemo i o najmlađima u lokalnoj zajednici. Kroz naš dobro poznati projekt „Kaufland škola voća i povrća“ svaka poslovnica već četvrtu godinu za redom donira svježe voće i povrće partnerskim školama svaki tjedan, tijekom cijele školske godine. Naši kupci izabrali su kao partner školu naše nove poslovnice Barutanski jarak, Osnovnu školu Jordanovac.

Razlog za dolazak u novu poslovnicu su i mnogobrojne aktivnosti organizirane povodom otvorenja. Tako smo u rujnu organizirali filmske super-junake i likovi iz poznatih filmova koji su kupcima pomagali prilikom kupovine i ukazivali na akcije i proizvode koji bi im se mogli svidjeti. Postavljeno je i kolo sreće na kojem su kupci mogli osvojiti zanimljive nagrade. Održavale su se aktivnosti na otvorenom i predstave kazališta Žar ptica za najmlađe. Ako dosad niste znali kada ćete navratiti, sigurni smo da sada imate dovoljno razloga za shopping već danas.

Kaufland Maksimir

Početak preuređenja Kaufland Maksimir

Zagreb, Maksimir

Od 1. kolovoza do 5. studenog obnavljamo našu poslovnicu Kaufland Maksimir

​U našoj poslovnici u Branimirovoj ulici započelo je preuređenje koje će trajati 3 mjeseca. Poslovnica će cijelo vrijeme biti otvorena, uz izmjenu radnog vremena u jutarnjoj smjeni; poslovnica će se umjesto u 7 otvarati u 8 sati.

Osim radova na unutarnjim prostorima koji obuhvaćaju obnavljanje socijalnih prostorija, ugradnju unutarnjeg imbisa, izmjenu rashladnog sustava, ugradnju samoposlužnih blagajni i dr., uređivat će se i vanjske površine, primjerice, stavljat će se novi asfalt.

Vjerujemo da će našim kupcima, kupnja u obnovljenoj trgovini biti još ugodnija i jednostavnija.

Veselimo se poslovnici u novom ruhu! 

Kaufland izgradnja

Pune ruke posla na gradilištima Kauflanda 

Nova poslovnica u Rovinju

Od sredine rujna diljem Hrvatske  imati pet otvorenih gradilišta što je jasan pokazatelj da smo u jednom doista dinamičnom razdoblju.

S obzirom da sredinom rujna , 15.9.2020., otvoreno gradilište u Slavonskom Brodu, a rekonstrukcija poslovnice u Sinju započela u ponedjeljak, 21.9.2020., kolegice i kolege iz sektora Razvoj i izgradnja nekretnina aktivno vode čak pet otvorenih gradilišta.

Osim novogradnje u tijeku je i projekt rekonstrukcije poslovnica. Uz rekonstrukciju poslovnice Maksimir koja je izgrađena davne 2003. godine, ujedno traje zahvat rekonstrukcije u poslovnici Sinj.

Što se tiče projekata novogradnje, poslovnica u Rovinju polako poprima svoj oblik, dok se u poslovnici Biograd na Moru obavljaju zemljani radovi i radovi postavljanja potpornih zidova.
Moramo spomenuti i projekt koji je u rujnu, 17.9.2020., uspješno završen svečanim otvorenjem – a radi se naravno o našoj 40. poslovnici Barutanski jarak.

Vjerujemo da će i svi ostali započeti projekti završiti jednako uspješno!

Veselimo se! 

Zakup i Prodaja
Iskoristite znanje naših stručnjaka za nekretnine

Prilikom davanja poslovnih i prodajnih prostora u zakup prije svega vodimo računa o našim kupcima i njihovim potrebama. Posebno uspješno definiramo poslovne prostore za zakup u glavnom hodniku našeg hipermarketa. Iskoristite znanje naših stručnjaka za nekretnine.

 

Uz nas pronaći ćete ono što tražite

Također smo vam na raspolaganju i u slučaju da ste zainteresirani za kupnju zemljišta koja više ne odgovaraju našim poslovnim planovima.

Prodaja

Samobor, 946 m²

  • Adresa: ulica grada Wirgesa 2/G, 10430 Samobor
  • Površina: 946 m²
  • Mogućnost prodaje u dijelovima: nije moguća
  • Lokacija površine: iza poslovnice Kauflanda
  • Slobodno od: odmah
  • Korištenje: poslovna zona
  • Cijena: na upit
  • Opis objekta: građevinsko zemljište
  • Mogućnost razgledavanja: slobodno

Kontakt: Roland Prskalo, 01 / 2353 693