Tu smo za tebe

Naše djelovanje je u svakom trenutku usmjereno na učinkovitost, dinamičnost i pravednost. Bilo da se radi o sadašnjem trenutku ili pak o doživljaju kupovine u budućnosti – sve ćete saznati sada i ovdje – za što smo već osvojili nagrade te na koji način uvijek pokušavamo postati još bolji za Vas.

Tvrtka

Od jučer do danas

Außenansicht Kaufland Filiale. Neben eines Fernsehturms

Kaufland je svoju prvu poslovnicu otvorio 1984. u Neckarsulmu u Njemačkoj i time postavio temelje za svoju priču o uspjehu. Danas je Kaufland sa svojih 1300 poslovnica i oko 132 000 zaposlenika prisutan u osam zemalja Europe. Bilo da se radi o Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj ili Republici Moldaviji, Kaufland je svugdje sinonim za vrhunsku kvalitetu, povoljne cijene i jednostavnu kupovinu. Kaufland u Hrvatskoj danas ima 39 poslovnica i preko 3.000 zaposlenika. S prosječno 15 000 proizvoda, Kaufland nudi širok asortiman živežnih namirnica i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Pritom nam je fokus na odjelima sa svježim artiklima poput odjela voća i povrća, mliječnih proizvoda, kao i mesa, suhomesnatih proizvoda, sira i ribe. 

Plastika 

Smanjenje plastičnog otpada

Passepartout eines T-Shirts wird vor einem Baumwollfeld hochgehalten

Plastični otpad je problem koji se tiče svih nas. Stoga smo već prije šest godina počeli tražiti alternativna rješenja za plastiku. Naš cilj je do 2025. godine smanjiti vlastitu potrošnju plastike za najmanje 20% te osigurati stopostotno recikliranje plastičnih ambalaža naše vlastite robne marke. U sklopu strategije za smanjenje plastike u okolišu REset Plastic, u Hrvatskoj smo od 1.1.2020. ukinuli jednokratne plastične vrećice na blagajnama, kao i jednokratno plastično posuđe, plastične slamke te štapiće za uši.

GOTS

Održivi tekstili

Passepartout eines T-Shirts wird vor einem Baumwollfeld hochgehalten

Certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard) osigurava održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te na taj način pruža visoku razinu transparentnosti te osigurava vjerodostojnu kvalitetu za naše kupce.