Grüner Rasen mit blauen Himmel und weißen Wolken

Djela, ne riječi

I mi želimo svijet učiniti malo boljim. Zbog toga smo već dugo predani zaštiti okoliša, klime te životinjskih i biljnih vrsta kao i održivom uzgoju hrane. Saznaj više o našim raznolikim projektima. Činiti dobro, često može biti vrlo jednostavno. Sudjeluj i ti!

Pregled
K-Bio
Bauer hält Äpfel

Naš asortiman uključuje organske proizvode u svim kategorijama proizvoda i cjenovnim segmentima. Na ovaj način provodimo svoju brigu da svima omogućimo pristup ekološki proizvedenim proizvodima.

Smanjenje
Plastike
Plastikmüll

Potrošnju plastike želimo smanjiti za najmanje 20 posto u svim zemljama u kojima smo zastupljeni do 2025. godine. Planiramo i daljnje mjere kojima ćemo objaviti rat plastici.

Klima Ne-
utralno*

Svatko može učiniti nešto kako bi zaštitio našu klimu. Odgovorna potrošnja već daje pozitivan doprinos. Saznaj što sve činimo za zaštitu naše klime.

Lanac
opskrbe
Frau erntet Kaffee

Napredujemo u uspostavljanju ambicioznih standarda u cijelom opskrbnom lancu proizvoda vlastite marke. Činimo svoje lance vrijednosti što transparentnijima.

Volonti-
ranje
Auszeichnungen

Naše nagrade, poput "Održivog maloprodajnog poduzeća", "Lean i Green Star" za smanjenje emisije CO2 ili "Fairtrade Award" za našu predanost poštenoj trgovini, pokazuju da smo na dobrom putu. Nastavit ćemo tim putem za bolji svijet.

Raznoli
kost

Jednake mogućnosti za sve i raznolikost su za nas kao poslodavca jako bitne. Samo ako svakodnevno živimo tu raznolikost i stvaramo jednake uvjete za sve naše zaposlenike možemo s veseljem gledati ka uspješnoj budućnosti. 

Edukacije

Kaufland već provodi brojne mjere održivosti. Jedan od njih je osnaživanje naših zaposlenika za održivo djelovanje. Zajedno postižemo više.

Mikropla-
stika

Ovdje upoznaj naše proizvode bez mikroplastike.

Održivi
tekstil

Kod nas se odgovorno postupanje s ljudima i prirodom podrazumijeva i u području proizvodnje tekstila. Zbog toga u ovom području sve više koristimo ekološki prihvatljive procese i socijalne standarde.

Reciklira-nje

Samo govoriti o ekološkim mjerama za nas nije dovoljno – mi djelujemo! U svim područjima tvrtke dosljedno provodimo mjere vezane uz zaštitu okoliša i klime.

Kaufland
škola ViP

Još od 2017. godine kroz projekt „Kaufland škola voća i povrća“ Kaufland djeci u osnovnim školama svaki tjedan od početka do kraja školske godine donira svježe voće i povrće.

Oznake
Woman with mobile phone in front of a refrigerated shelf

Oznake Bio, FSC® i slično: Što točno znače logotipi prikazani na mnogim pakiranjima proizvoda? Dajemo vam pregled nad morem oznaka.