Moduli

Najbolji omjer cijene i kvalitete asortimana prehrane za bebe i djecu!

 

Zadovoljni roditelji u Hrvatskoj su potvrdili: Kaufland Hrvatska je br. 1 u kategoriji asortimana prehrane za bebe i djecu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Dugotrajan trud i rad na širenju asortimana dječje prehrane isplatio se. Veliku pažnju posvećujemo top kvaliteti, kao i velikom izboru ponude koju nudimo po niskim cijenama. Potrošači su odlučili kako prema njihovom iskustvu i mišljenju Kaufland Hrvatska nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u ponudi asortimana prehrane za bebe i djecu.

Biraj samo najbolje za svoje dijete.


 

Kaufland - najbolji omjer cijene i kvalitete uslužnog pulta!

 

Prema nezavisnom istraživanju agencije Hendal, Kaufland Hrvatska je trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete na uslužnom pultu.

Potrošači su potvrdili: svježe meso te suhomesnati proizvodi i sirevi s uslužnog pulta u Kauflandu Hrvatska imaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Neprestano ulaganje u razvoj kvalitete proizvoda na uslužnom pultu rezultiralo je najboljom kvalitetom na tržištu. Nastavljamo kontinuirano omogućavati kupcima kvalitetne proizvode po najboljim cijenama. Zadovoljstvo kupaca, ključna je vrijednost u našem svakodnevnom radu.

Najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća!

 

Hendal je vodeća nezavisna istraživačka agencija s dugogodišnjim iskustvom koja kontinuirano prati svjetske trendove u istraživačkoj industriji. Potrošači su odlučili kako je Kaufland Hrvatska, trgovački lanac s najboljim omjerom cijene i kvalitete svježeg voća i povrća.  

 

Rezultat je to dugotrajnog rada i obučavanja zaposlenika na odjelu voća i povrća te kontinuirano ulaganje u odnose s dobavljačima te velikim kontrolama svježine. Kaufland potiče domaću proizvodnju i brine o kvaliteti svježeg voća i povrća.

Najbolji omjer cijene i kvalitete asortimana prehrane za bebe i djecu!

 

Zadovoljni roditelji u Hrvatskoj su potvrdili: Kaufland Hrvatska je br. 1 u kategoriji asortimana prehrane za bebe i djecu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Dugotrajan trud i rad na širenju asortimana dječje prehrane isplatio se. Veliku pažnju posvećujemo top kvaliteti, kao i velikom izboru ponude koju nudimo po niskim cijenama. Potrošači su odlučili kako prema njihovom iskustvu i mišljenju Kaufland Hrvatska nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u ponudi asortimana prehrane za bebe i djecu.

Biraj samo najbolje za svoje dijete.


 

Bioproizvodi s najboljim omjerom cijene i kvalitete!

 

Prema istraživanju međunarodne organizacije ICERTIAS, kupci su odlučili kako Kaufland Hrvatska ima najbolji omjer cijene i kvalitete u asortimanu bioproizvoda. Ovom potvrdom zadovoljnih potrošača ojačali smo naš brend u kategoriji bioproizvoda.

Zahvaljujući redovitim kontrolama, jamčimo prvoklasnu biokvalitetu. Smatramo da bioproizvodi ne smiju biti skupi – ali sve što je „bio“ vrijedi svake lipe jer ekološki uzgoj zahtijeva i više truda.

Odlična kvaliteta i prihvatljiva cijena dokaz su dobivenog certifikata Best Buy u navedenoj kategoriji.  


 

Kaufland - hipermarket s najboljim omjerom cijene i kvalitete!


U Best Buy istraživanju međunarodne organizacije ICERTIAS, Kaufland je osvojio najviše ocjene hrvatskih kupaca odnosno prvo mjesto za najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji HIPERMARKETA.

 „Best Buy Award“ je istraživanje koje mjeri najbolji omjer cijene i kvalitete ponuđenih proizvoda i usluga na lokalnom tržištu, prema iskustvu i mišljenju potrošača. Kada određeni proizvod ili usluga nose plavu medalju „Best Buy Award“, to znači da su prvi izbor zadovoljnih potrošača. "Best Buy Award“ žig mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima "Best Buy Award" osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji.

Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca, nama je na prvom mjestu. Kontinuirano radimo na poboljšanju procesa kako bismo ti pružili sjajan doživljaj kupnje. U našem svakodnevnom poslovanju preuzimamo gospodarsku, društvenu i ekološku odgovornost.

Kaufland dobitnik QUDAL medalje!

I ove godine potrošači su potvrdili: Kaufland je br. 1 po kvaliteti na odjelu za prodaju svježeg mesa!

S ponosom ističemo kako je Kaufland i ove godine opravdao kvalitetu te zahvaljujemo vjernim kupcima koji su prepoznali naš kontinuirani trud i suradnju s provjerenim dobavljačima.

Prema anketi provedenoj na općoj populaciji u Hrvatskoj, koju je provela švicarska agencija ICERTIAS, Kaufland je dobio zlatnu medalju Qudal za najvišu razinu kvalitete u kategoriji "Odjel za prodaju svježeg mesa - mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu". Kaufland Hrvatska ponosno nosi oznaku “QUDAL - QUality meDAL - Br. 1 u kvaliteti” za spomenutu kategoriju!

U našem trgovačkom lancu zadovoljstvo kupaca na prvom je mjestu, zato želimo osigurati najbolje proizvode po pristupačnim cijenama te kvalitetom graditi povjerenje naših kupaca.

Hvala vam!

 

Svi koji se žele kvalitetno hraniti složit će se u jednom – u svježim namirnicama treba uživati baš svaki dan! Upravo zato kod nas možeš u svakom trenutku uživati u bogatom izboru svježih namirnica.

Naravno, kupnja svježih proizvoda treba biti ugodna i poticajna, pomalo zabavna ali uvijek sigurna, zato svi naši svježi proizvodi - od sireva, mesnih i suhomesnatih specijaliteta, preko voća i povrća pa sve do finih mirisnih peciva - uvijek prolaze stroge interne kontrole ali i ispitivanja na neovisnim institutima. Na taj način možemo osigurati optimalnu svježinu proizvoda koji se svakodnevno konzumiraju, stoga uvijek biramo najbolje namirnice, najbolje proizvođače i najbolje prijevoznike…


Sve to kako bismo ti pružili – vrhunsku svježinu!

Kupnja svježih namirnica, osobito sireva, suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, prvenstveno treba biti sigurna. Jer kod kvalitete za nas nema „ali“…

Provjerena svježina i sigurnost

Sve proizvode s našeg uslužnog pulta nabavljamo od pomno odabranih i provjerenih dobavljača, koji ispunjavaju visoko postavljene zahtjeve proizvodnje, transporta i održavanja sljedivosti. Certifikati za standard HACCP, redovite interne ali i vanjske analize, IFS certifikat za crveno meso i Qudal medalja za najbolju kvalitetu mesnice u maloprodajnom trgovačkom lancu jamstvo su svježine i sigurnosti naših proizvoda s uslužnog pulta.


Kada je riječ o pekarskim proiz­vodima, nemaju svi isti ukus - netko voli mekano bijelo pecivo, netko uživa u malo drugačijem okusu kukuruznog kruha, a netko će odabrati nešto tvrđi raženi kruh… No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe! U tom slučaju zaista ne smiješ zaobići našu pekaru jer u njoj ćeš pronaći široku lepezu najukusnijih, uvijek svježih proizvoda, koji se peku od ranog jutra pa sve do zatvaranja. Vjerujemo da će naša bogata ponuda svježe pečenih mirisnih delicija zadovoljiti čak i one najizbirljivije…


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća - baš kao da si na obližnjem polju ili u voćnjaku. Sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu - uz više od 100 vrsta voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!