Površine za zakup

Naš portfolio obuhvaća 11.500 jedinica za zakup različitih veličina na preko 8 milijuna četvornih metara na preko 1.300 lokacija. U potrazi ste za prepoznatljivom frekventnom lokacijom? Onda ste na pravom mjestu. 

Površine za zakup

Lokalno jedinstveno, krojeno po mjeri

Naš cilj je stvoriti savršen izbor trgovina za svaku lokaciju uzimajući u obzir njenu specifičnost. Time prilagođavamo ponudu potrebama naših kupaca – i stvaramo sinergijske učinke za vas kao našeg zakupca.


Za trgovinu i usluge

Fleksibilna rješenja

One-Stop-Shopping – naši zakupci već danas taj koncept čine stvarnim. U Kauflandu omogućavamo fleksibilna rješenja čak i za manje jedinice poput primjerice ljekarni, kafića, poštanskih ureda, frizerskih salona, optike i sl.

 

Abbildung Bäckerei Konzessionär
Abbildung Außenansicht Apotheke Konzessionär
Abbildung Außenansicht Restaurant Konzessionär
Razne mogućnosti

Za specijalizirane dućane

Kao svom partneru Kaufland Vam nudi potencijal rasta na preko 1.300 lokacija u 8 zemalja i lokalno prepoznatljive frekventne lokacije, a u Hrvatskoj možete proširiti svoju mrežu na preko 40 lokalno prepoznatih visoko frekventnih lokacija. Kod projektiranja uzimamo vaše posebne zahtjeve u obzir.

 

 

 

 

 

Abbildung Außenansicht Fachmarkt Konzessionär
Abbildung Außenansicht Konzessionär
Abbildung Außenansicht Konzessionär

Visoka razina fleksibilnosti u uređivanju površina

Potrebna vam je mala ili velika površina? Bilo da ste lokalno prepoznati trgovac ili međunarodni lanac, rado ćemo vam izraditi koncepte s površinama u skladu s vašim potrebama – od lokalnih do međunarodnih.