Neograničene mogućnosti

Svaka lokacija je posebna. Stoga krojimo posebna rješenja za svaku lokaciju, bilo da se radi o središtu ili rubu grada, isključivoj namjeni ili projektu mješovite namjene, maloj ili velikoj površini. Rješenje neograničenih mogućnosti.

Neograničene mogućnosti

Mi u Kauflandu krojimo rješenja zajedno s Vama za svaku lokaciju. Pogledajte kratki video o tome kako razvijamo nekretnine za budućnost. Budućnost neograničenih mogućnosti.  

Krojena rješenja

Fleksibilni oblikovanjem – Kaufland Classic

Imamo razvijene modele poslovnica koje se uklapaju u svaki kontekst, od gustih urbanih središta do lokacija u stambenim četvrtima.

Neograničeni mogućnostima – Kaufland City

Neograničeni mogućnostima.

Obilje dodatnih sadržaja.

Kaufland se optimalno integrira u različite kncepte zgrada mješovite namjene uporabe: u specijaliziranim maloprodajnim centrima ili kao lokalni supermarket u kombinaciji s društvenim sadržajima, stanovima, uredima, medicinskim ordinacijama ili hotelom.

Inovativni pristupom - Kaufland Season

Inovativni pristupom.

Spektar krojenih rješenja.

U marinama i kampovima, u sezonskim paviljonima uz iskustvo kvalitete kupovine u standardnoj poslovnici.


Održivost

Ekološki zamišljene

Održivo građene

Nove poslovnice - nova razina energetske učinkovitosti. Održiva gradnja, inteligentni sustavi zbrinjavanja otpada i korištenje obnovljivih izvora energije dio su našeg doprinosa zaštiti okoliša.

Energetska učinkovitost

Fotonaponski sustav

 

Kada god je moguće, u našim novogradnjama i modernizacijama ugrađujemo fotonaponske sustave. Koriste se aerodinamički sustavi bez prodora na krov, a dobivena električna energija koristi se izravno u poslovnici.

Brzo: E-punionice

Praktično: za E-automobile

Za vrijeme kupovine Kauflandovi kupci mogu brzo napuniti svoj električni automobil električnom energijom. To omogućuju naše stanice za brzo punjenje od 50 kW koje su opremljene utikačima za sve uobičajene tipove vozila.

Prirodno: rashladni medij

Inteligentno: tehnologija grijanja

U našim novim i moderniziranim poslovnicama koristimo rashladne tvari koje su neutralnog utjecaja na klimu. U novim građevinskim projektima uvodimo tehnologiju grijanja koji omogućava grijanje naše poslovnice rekuperiranom toplinom iz rashladnog postrojenja.

Cilj: učinkovita rashladna oprema

Rezultat: ugodna mikroklima prostora

Korištenjem staklenih vrata hladni zrak ostaje tamo gdje i pripada. Time se štedi oko 10 posto energetskih potreba rashladnog sustava i stvara ugodna mikroklima za naše kupce i zaposlenike.

Ugodno: LED rasvjeta

Imperativ: manja potrošnja

Rasvjeta s učinkovitom LED tehnologijom koristi se u svim novim građevinskim projektima i modernizacijama. To stvara ugodno i optimalno osvjetljenje i smanjuje potrošnju električne energije.


Kaufland nekretnine Timelapse

Pogledajte timelapse video izgradnje naše 40. poslovnica u Hrvatskoj!


Kao jedno od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih društava u zemlji i inozemstvu, kontinuirano rastemo, zato stalno potražujemo nove ili postojeće trgovačke objekte, kao i zemljišta na dobrim pozicijama u gradskim središtima ili na periferiji.

Preuzimanje

Preuzmite našu brošuru:


Primjeri

Individualnost je naš adut

Kako je svaki grad i svaka lokacija različita, tako zajedno s Vama svakoj lokaciji pristupamo individualno budeći krojena rješenja umjesto generičkog pristupa. Rezultati su atraktivni i funkcionalni projekti.

Kaufland Barutanski jarak

Kaufland Zagreb Barutanski jarak

Kaufland Wuppertal

Kaufland Wuppertal

Kaufland Zagreb Središće

Kaufland Zagreb Središće

Kaufland Berlin Spandau

Kaufland Berlin Spandau

Kaufland Zagreb Blato

Kaufland Zagreb Blato

Kaufland Kamp-Lintfort

Kaufland Kamp-Lintfort

Kaufland Köln-Kalk

Kaufland Köln-Kalk

Kaufland Berlin, Goerzallee

Kaufland Berlin, Goerzallee

Kaufland Schwetzingen

Kaufland Schwetzingen

Kaufland Ingolstadt

Kaufland Ingolstadt

Kaufland Bergkamen-Rünthe

Kaufland Bergkamen-Rünthe

Kaufland Göttingen

Kaufland Göttingen