Još tjedan dana do otvorenja Kauflanda u Župi dubrovačkoj

Zagreb, veljača 2023.

Povodom otvorenja Kaufland donira 5.000 eura Općoj bolnici Dubrovnik

Kupce na otvorenju očekuje bogat program

Za tjedan dana svoja vrata otvorit će još jedna Kauflandova trgovina, i to na samom jugu Hrvatske, u okolici predivnog Dubrovnika, u Župi dubrovačkoj. Ovo je prva poslovnica koju Kaufland otvara na dubrovačkom području te poziva buduće kupce da se pridruže velikom otvorenju 23. veljače od 7 sati ujutro, na adresi Ulica Sima Savinovića 2 u Župi dubrovačkoj. Razloga za dolazak ima bezbroj: koncert popularne Zsa Zse s početkom u 10 sati, dar za svakog kupca, a djecu od 15 sati očekuju facepainting te klaun koji će najmlađima poklanjati balone.

Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu te se posebno zalaže za zdravlje i dobrobit djece. Stoga će ovom prigodom donirati 5.000 eura Općoj bolnici Dubrovnik koja će donaciju iskoristiti za opremanje soba na Odjelu pedijatrije. Osam će soba tako opremiti televizorima kako bi uljepšali svojim najmlađim pacijentima boravak u bolnici, a uz TV nabavit će još i vagu za mjerenje težine djece.

„Iznimno nam je drago što smo našu 46. trgovinu otvorili baš u Župi dubrovačkoj. Sigurni smo da ćemo svojom širokom ponudom proizvoda i pristupačnim cijenama privući brojne kupce. Istovremeno nam je važno podržati lokalnu zajednicu ovom donacijom, osobito kada se radi o zdravlju djece“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

„Ovim putem zahvaljujemo Kauflandu što je upravo darovanjem Odjela za pedijatriju najavio i započeo svoj boravak na području našeg Grada i Županije“, poručio je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Izv. prof. prim. dr. sc. Marijo Bekić.

Radno vrijeme nove trgovine u Župi dubrovačkoj: ponedjeljak-subota: 07:00-21:00; nedjelja: 08:00-21:00.

Više o Kauflandu na  www.kaufland.hr.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb