Sada još jednostavnije do Kaufland kataloga: putem WhatsAppa!

Zagreb, siječanj 2023.

Kaufland kao prvi u Hrvatskoj uvodi novost: praćenje aktualne ponude pomoću linka koji automatski stiže na WhatsApp!

4. siječnja 2023. – Odsad se katalog ovog poznatog trgovačkog lanca može primati i putem WhatsApp aplikacije! Kao prvi su u Hrvatskoj svojim kupcima omogućili besplatno, brže i jednostavnije pregledavanje nove ponude svakog tjedna.

Detalje nam je otkrio član Uprave za Nabavu, Daniel Šturm: „Putem WhatsApp chata kupcu šaljemo link koji vodi izravno na naš novi tjedni katalog, a kako bismo pružili što bolju i personaliziraniju ponudu, kupac prilikom prijave putem chata unosi poštanski broj grada ili naziv grada u kojem se nalazi i odabire sebi najbližu trgovinu. I to je to: WhatsApp poruka s tjednim katalogom stiže na mobitel. Ovom novom uslugom kupcima želimo omogućiti da na još jednostavniji način u našoj širokoj ponudi pronađu sve ono što im treba. Nastavit ćemo pratiti trendove i inovacije i drago nam je što ćemo svima ovako omogućiti lakše planiranje kupnje.“

Postoje čak tri načina prijave na ovu uslugu:

1.      klikom na link: https://wa.me/message/HSOE37LZJITRC1

2.      skeniranjem QR koda - na stranici kaufland.hr/whatsapp

3.      slanjem poruke „START“ na broj 099 3123 666 (potrebno je ponajprije pohraniti ovaj broj u telefonski imenik, a nakon toga se šalje poruka u WhatsApp aplikaciji)

Sve ostale informacije moguće je pronaći na kaufland.hr/whatsapp.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb