Igračke koje čine razliku

Zagreb, studeni 2022.
  • U novom katalogu igračaka Kauflanda svatko može pronaći idealan dar za najmlađe, a pritom činiti i dobro djelo jer za svaku kupljenu drvenu igračku s certifikatom FSC® iz kataloga, 5 kuna odvaja se za škole Sisačko-moslavačke županije
  • Kupnjom igračaka iz kataloga moguće je osvojiti put u Legoland

2. studenoga 2022. – Dolaskom mjeseca studenog već se možemo početi veseliti, za neke, najljepšem periodu u godini: predblagdanskim i blagdanskim danima. Kako biste ove godine sve darove nabavili na vrijeme, Kaufland je već objavio online interaktivni katalog igračaka. Drvene igračke Kauflandovih vlastitih marki Kidland i Kuniboo posjeduju certifikat FSC® što znači da podliježu strogim smjernicama za odgovorno gospodarenje šumama u cijelom svijetu. Za svaku kupnju neke od upravo tih drvenih igračaka izdvaja se 5 kuna za donaciju kojom će UNICEF opremiti 10 osnovnih škole Sisačko-moslavačke županije didaktičko-senzoričkom opremom te educirati nastavnike o korištenju.

Osim ove humanitarne akcije, u razdoblju od 2.11. do 24.12.2022., moguće je sudjelovati u velikoj nagradnoj igri koja cijelu obitelj može odvesti u Legoland! Stoga provjerite Kauflandov katalog igračaka, igrajte i razveselite svoje najdraže!

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb