Dođi do Škurinja jer Kaufland otvara novu trgovinu u Rijeci!

Zagreb, listopad 2022.

Kaufland će u srijedu, 19. listopada, u Rijeci otvoriti svoju 2. trgovinu, a čak 45. u Hrvatskoj

Kaufland poziva drage kupce, velike i male, da se u srijedu 19. listopada od 7 sati ujutro pridruže velikom otvorenju novog Kauflanda u Rijeci, na adresi Osječka 39.

Prisutne očekuje bogati program i razne promocije, a prvih 100 kupaca dobit će i prigodan dar! Osim akcija i ponuda – Kaufland je osmislio i bogat program na sam dan otvorenja kada će s Riječanima zapjevati dobro poznata mlada pjevačica Zsa Zsa (od 10 sati), a već 22. listopada u prijepodnevnim satima Kaufland će posjetiti Ivanka i Mrle koji će izvoditi pjesme sa svog dječjeg albuma.

Tijekom vikenda nakon otvorenja također je organiziran zabavan program za djecu – face painting, posjet simpatičnog klauna koji će djecu darivati balonima u obliku životinja -  zasigurno će se svi dobro zabaviti!

Osim zabave za posjetitelje ovo će otvorenje imati i humanitarni karakter jer će tom prigodom Kaufland uručiti ček od 20 000 kuna lokalnoj podružnici Crvenih nosova – Klaunovidoktora, a koji svakodnevno  donose osmijeh i radost te pružaju psihosocijalnu podršku u bolnicama, staračkim domovima te ustanovama za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb