Otkrijte svijet Šumastih!

Zagreb, kolovoz 2022.
Sumasti HD PR

Novi program vjernosti iz Kauflanda

Trgovački lanac Kaufland predstavlja simpatične plišane igračke koje će vrlo brzo osvojiti srca mališana

16. kolovoza 2022. – Bojan, Magda, Gala, Hrc, Živko i Silva novi su stanovnici Kauflanda te ih od danas, 16. kolovoza, pa sve do listopada ove godine možete pronaći na policama ovog trgovačkog lanca diljem Hrvatske u sklopu novog programa vjernosti namijenjenog najmlađima.

Naime, ovi ekološko osviješteni plišanci, nazvani Šumasti, izrađeni su od 85 % recikliranog poliestera te imaju zabavno-edukativni karakter s naglaskom na važnost očuvanja šuma – prirodnog bogatstva koje rapidno gubimo. Upravo zato plišane igračke Šumastih dolaze kao 6 različitih likova od kojih svaki predstavlja jedno stablo: jabuku, magnoliju, hrast plutnjak, dugin eukaliptus, baobab te crvenolisnu bukvu, kako bi djeca upoznala raznolikost i važnost svijeta drveća.

Osim toga, mališani mogu sudjelovati u skupljanju sličica čak 36 različitih Šumastih od kojih je svaki zastupljen s po 4 različite kartice od recikliranog materijala. U ponudi je i posebna kutija s raznim zabavnim igrama, primjerice „Kaos u krošnji“, koja može poslužiti i za pospremanje sakupljenih kartica te sadrži i edukativnu knjižicu na 44 stranice u kojoj se može doznati sve o Šumastima. Kutiju s igrama moguće je kupiti po redovnoj cijeni ili uz Kaufland Card za samo 19,99 kn, dok se svaki plišanac isto može kupiti u slobodnoj prodaji ili uz Kaufland Card i 30 bodova po posebnoj cijeni od 29,99 kn po komadu. Od svakog kupljenog plišanca Kaufland odvaja 1 kunu te će ukupni iznos donirati SOS Dječjem selu Hrvatska. Za svakih potrošenih 100 kn dobiva se jedan paketić s po 3 kartice o Šumastim gratis, a moguće ih je i kupiti za 4,99 kn ili samo 3,99 uz Kaufland Card.

Više o Šumastima saznajte na Igraj se sa Šumastima, a ne sa šumom! | Kaufland.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb