U Kauflandu još veća ušteda od očekivanog!

Zagreb, veljača 2022.

Veliki trgovački lanac najavio da će cijene sniziti i više nego samo za novu stopu PDV-a

i to već od ove srijede!

Iz trgovačkog lanca Kaufland Hrvatska k.d. poručuju kako će sniziti cijene namirnica u svojim trgovinama već od ove srijede, 23. veljače. Ovom mjerom žele svojim kupcima izaći u susret kako bi dobili najviše od najavljenog sniženja PDV-a koji će se reflektirati nižim cijenama brojnih proizvoda u bogatoj ponudi Kauflanda.

„Uvijek želimo našim kupcima ponuditi najbolje proizvode po najboljim cijenama, a u ovim izazovnim vremenima želimo im dati još više. Zato smo odlučili sniziti naše maloprodajne cijene i prije uvođenja nove stope PDV-a, i to ne samo za stopu PDV-a, nego smo sve cijene dodatno odlučili zaokružiti na niži iznos! Vjerujemo da ćemo tom odlukom rasteretiti njihove kućne budžete te omogućiti još ugodniju kupnju“, izjavio je Daniel Šturm, član uprave za Nabavu.

Od 23. veljače nadalje, nove, snižene cijene moći će se pronaći u svim trgovinama Kauflanda, njih 44 diljem cijele Hrvatske. Tako će primjerice cijena Kpurland svježeg Pileta od cca. 1,6 kg umjesto prethodnih 19,99 kuna iznositi samo 18,49 kuna, a cijena Zvijezda suncokretovog ulja od 1 litre past će s 15,99 na 14,79 kuna.

Više o Kauflandu i aktualnoj ponudi na www.kaufland.hr

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb