Kaufland top izbor milenijalaca

Zagreb, siječanj 2022.

Milenijalci su odlučili: odjel svježeg voća i povrća uvjerljivo je najbolji u Kauflandu

Prema anketi koju je švicarska nezavisna međunarodna organizacija ICERTIAS provela s milenijalcima u Hrvatskoj, Kaufland je prepoznat kao trgovački lanac s najvišom razinom kvalitete u čak dvije kategorije, na odjelima svježeg voća i povrća i delikatese, te je dobio zlatnu medalju QUDAL.

S više od 200 vrsta voća i povrća Kaufland svojim kupcima nudi jako velik izbor za stjecanje i održavanje zdravih navika. Osim toga, prosječno oko 65% asortimana na odjelu voća i povrća domaće je proizvodnje, ovisno o sezoni.

„Zlatna medalja je nagrada za marljiv rad naših kolegica i kolega u trgovinama koji se svakodnevno trude udovoljiti željama kupaca i posebnu pažnju posvećuju upravo odjelima voća i povrća i delikatesa. No mi tu ne stajemo, već brinemo i o onima koji si možda ne mogu priuštiti redovitu kupnju svježih proizvoda. Stoga u cijeloj zemlji, gotovo svakog radnog dana, ovisno o lokaciji i posrednicima, doniramo voće, povrće, ali i pekarske proizvode koji se ne prodaju do kraja prethodnog dana“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Istraživanja QUDAL rađena su u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Cilj Qudal zlatne medalje je omogućiti potrošačima lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu, a Kaufland je osvajanjem medalja u navedenim kategorijama svakako potvrdio kvalitetu svojih proizvoda.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb