Pripreme za novi Kaufland u tijeku

Zagreb, Prosinac 2021.
donacija djecjih maskica

Investicijom od gotovo 500.000 kuna Kaufland za stanovnike zagrebačke Peščenice uredio zelenu površinu pored svoje nove poslovnice

Nekad zapuštena i zarasla površina iza žičane ograde dobila je nov izgled te sada čini „zeleni“ dio Kauflandovog kompleksa na raskrižju Donjih Svetica i Planinske ulice na zagrebačkoj Peščenici.

Postojeći drvored uz ulicu Donje Svetice je u dogovoru s nadležnim gradskim i mjesnim tijelima i u suradnji sa Zagrebačkim holdingom - podružnice Zrinjevac uređen. Kaufland je uklonio također divlje raslinje između stabala kao i žičanu ogradu i tako potpuno obnovio i otvorio cijelu zelenu površinu iza drvoreda te stvorio ugodno mjesto za odmor koje će moći koristiti svi stanovnici i prolaznici.

Posebnost buduće zelene površine su svakako mali brežuljci koji će uskoro u proljeće postati travnati, a u kombinaciji s novim klupama, ovo će biti idealan prostor za odmor na otvorenom.

Temeljito uređenje opisane zelene površine ovaj trgovački lanac poklonio je lokalnoj zajednici u kojoj posluje povodom otvorenja najnovije, 43. po redu, trgovine Kauflanda u Hrvatskoj.

Trgovina svoja vrata otvara 16. prosinca te će se za poseban doživljaj kupnje pobrinuti Zsa Zsa i još neki drugi poznati gosti, a prvih 43 kupaca dobit će i poseban dar uz svoju kupnju. 

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb