Europsko prvenstvo na ekranima, Soccer Kickers uživo

Zagreb, svibanj 2021.

Uz Kauflandove Soccer Kickers nogometno se ludilo nastavlja i između utakmica Europskog nogometnog prvenstva

Kampanja za sve koji vole nogomet

Bliži se prvenstvo Europe u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu povodom kojeg Kaufland pokreće kampanju Soccer Kickers! Svi ljubitelji nogometa doći će na svoje jer navijačko raspoloženje bit će potpuno uz novu društvenu igru u kojoj je cilj skupiti 24 figurice (svaka figurica predstavlja jednu zemlju sudionicu). Uz navijačku tribinu i nogometnu loptu koja dolazi u kutiji za sakupljanje, nogometnu igru zaigrajte na dvostranoj ploči koja nudi i svevremensku igru „Čovječe, ne ljuti se“ . Prenesite sportski zanos s ekrana na igru u kojoj mogu svi sudjelovati i pritom se sjajno zabaviti.

Kako do figurica?

Kampanja Soccer Kickers traje od 27. svibnja do 30. lipnja i u tom će razdoblju  Kaufland za svakih potrošenih 100 kuna osigurati jednu besplatnu figuricu. Također, do besplatnih je figurica moguće doći i kupnjom posebno označenih proizvoda.

K Card – kad je tako povoljno, nikad nije dovoljno

Kauflandov program vjernosti, K Card, kupcima uvijek osigurava posebne pogodnosti, a ovaj će puta društvenu igru Soccer Kickers učiniti dostupnijom za sve one koji žele dašak nogometne euforije prenijeti u svoj dom. Figurice je moguće kupiti po redovnoj cijeni od 4,99 kuna dok će uz K Card figurice biti dostupne po 3,99. Kutija za skupljanje uz K Card će se prodavati po cijeni od 19,99 kuna (redovna cijena 24,99 kn), dok će paketić s dvije lopte uz K Card stajati 3,99 kuna (redovna cijena od 4,99 kn).

Uživanje u nogometnom ludilu može početi - Europsko nogometno prvenstvo donosi uzbuđenja na velikim nogometnim terenima, a uz Soccer Kickers navijačka će se atmosfera nastaviti i u domovima diljem Lijepe naše.

Više informacija o Soccer Kickers, nogometnom ludilu, pronađite na:  kaufland.hr/soccerkickers

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb