OŠ Jordanovac osvojila tjednu donaciju svježeg voća i povrća

Zagreb, listopad 2020.

Novootvorena poslovnica Kauflanda u zagrebačkoj četvrti Bukovac kroz ovu će školsku godinu donirati svježe voće i povrće OŠ Jordanovac

 

Sve poslovnice Kauflanda već četvrtu godinu za redom kroz projekt Kaufland škola voća i povrća doniraju svježe voće i povrće partnerskim školama svaki tjedan, tijekom cijele školske godine.

Prošle je školske godine Kaufland ostvario suradnju s čak 39 javnih osnovnih škola u Hrvatskoj – po jedna partnerska škola ViP za svaku poslovnicu Kauflanda. Ove godine Kaufland nastavlja donirati prošlogodišnje škole ViP dok je u novootvorenoj, modernoj trgovini na adresi Barutanski jarak 54 baš završeno dvotjedno glasovanje kupaca za partnersku osnovnu školu nove poslovnice.

Između tri ponuđene susjedne osnovne škole koje su prema kriteriju zračne udaljenosti najbliže trgovini u Barutanskom jarku, kupci su odabrali OŠ Jordanovac kao 40. Kauflandovu školu ViP. OŠ Jordanovac tako će se uključiti u donacijski program i tijekom ove školske godine svaki tjedan primati svježe voće i povrće . 

Do kraja školske godine 2020./2021. Kaufland će donirati oko 140 tona svježeg voća i povrća, a ukupno će u četiri godine projekta biti donirano oko 500 tona svježeg voća i povrća!

Drago nam je što će zahvaljujući OŠ Jordanovac ovaj projekt obuhvatiti gotovo 20.000 učenika diljem Hrvatske. Nadamo se da će školarci u svih četrdeset osnovnih škola uživati u svježim i zdravim obrocima“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Detalje o projektu potražite na www.kaufland.hr/skolavip.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb