Našim kupcima nudimo isključivo domaću lubenicu

Zagreb, srpanj 2020.

Zagreb, 8. srpnja 2020. – Sezona lubenica u punom je jeku, a ovoj slatkoj i osvježavajućoj ljetnoj poslastici teško je odoljeti u vrućim ljetnim mjesecima.

Prva domaća lubenica bere se u dolini Neretve, a već krajem lipnja upravo ta lubenica stigla je u trgovine Kauflanda. Ovisno o vremenskim uvjetima, sezona domaće lubenice može potrajati i do sredine 9. mjeseca, a do tada će Kaufland svojim kupcima nuditi isključivo spomenutu 100 % domaću lubenicu iz doline Neretve, a kada na području Slavonije započne berba - tada će u svoju ponudu uvrstiti i tu lubenicu.

Suradnja s domaćim dobavljačima za Kaufland je izuzetno važan dio poslovanja te kroz svoj dugogodišnji projekt „Naše mi najbolje paše“ podržava domaće proizvođače nudeći njihovo voće i povrće, meso i mesne prerađevine te druge proizvode. Mali proizvođači i OPG-ovi važan su segment poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a kako bi njihov vrijedan rad bio isplativ te im se pružila sigurnost, važno je osigurati otkup proizvoda. Kaufland to čini već dugi niz godina i surađuje s domaćim proizvođačima iz cijele Hrvatske.

Više o dosadašnjoj suradnji s domaćim proizvođačima i kampanji 'Naše mi najbolje paše' možete saznati na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html.

Kontakt

Korporativne komunikacije
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb