Kaufland treću godinu zaredom organizira natjecanje za donaciju svježeg voća i povrća osnovnoškolcima

Zagreb, travanj 2019.

„Postani i ti super junak i osvoji besplatno voće i povrće za svoju školu!"

„Kaufland škola voća i povrća“ društveno je odgovoran projekt u sklopu kojeg  će spomenuti trgovački lanac do kraja ove školske godine donirati preko 200 tona svježeg voća i povrća za gotovo 30.000 učenika, a sad je objavljeno i novo natjecanje

Treću godinu zaredom Kaufland Hrvatska raspisuje svoje natjecanje Kaufland škola voća i povrća i traži škole diljem Hrvatske kojima će svaki tjedan donirati svježe voće i povrće. Na natjecanje se mogu prijaviti javne osnovne škole bez plaćanja, a koje su od neke Kauflandove poslovnice udaljene maksimalno 10km.

„Zadatak škola je nacrtati što više komada voća i povrća te osmisliti lik superjunaka Kauflanda koji brine o zdravoj prehrani i okolišu. Postoji jasno definiran sustav bodovanja pa će škole za svaki komad voća i povrća dobiti jedan bod, a stručni žiri odabrat će najkreativnijeg superjunaka koji će pratiti cijelu kampanju“, pojašnjava Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Kroz novi moto Kaufland želi pozvati sve osnovnoškolce da postanu super junaci svojih škola te kreativnim prijavama osvoje zdrave obroke za svoje vršnjake.

Novi super junaci za školsku godinu 2019./2020. mogu postati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj prema natječajnim propozicijama koje se nalaze na linku www.kaufland.hr/skolevip i krenuti u osvajanje bodova za ovaj važan projekt kojim će, osim što će osigurati voće i povrće za svoje učenike, osloboditi vlastita sredstva za neke druge aktivnosti koje također smatraju važnima.

Natjecanje je otvoreno do 17. svibnja 2019. godine, stoga požurite i prijavite se!

Kontakt

Korporativne komunikacije
Marija Franić
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb