Povlačenje i opoziv proizvoda

Zagreb, 30. ožujka 2018.

Vindon d.o.o.
Lučka ulica 4
35000 Slavonski Brod
 

Poštovani,

s ciljem zaštite naših kupaca, želimo vas obavijestiti da tvrtka Vindon d.o.o. iz prodaje povlači proizvod Svježe pureće mljeveno meso 500 g, zemlja podrijetla: Hrvatska, s rokom trajanja do 30.3.2018. zbog nalaza salmonele u kontroli Ministarstva poljoprivrede.

Također, kupce obavještavamo kako nema razloga za zabrinutost budući da se termičkom obradom proizvoda na temperaturi od najmanje od 70°C u trajanju od 1 minute u svim dijelovima mesa uništavaju bakterije roda Salmonella, stoga je termički obrađeno meso sigurno za konzumaciju.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, odnosno na svježu mljevenu puretinu Vindon 500 g, s oznakom „Upotrijebiti do 30.03.2018.“.

Ovim se putem ispričavamo svim našim vjernim kupcima te još jednom naglašavamo kako se pravilnim rukovanjem i adekvatnom termičkom obradom namirnica u domaćinstvu uklanjaju moguće opasnosti.

Još jednom ističemo kako i u vlastitom mikrobiološkom i kemijskom laboratoriju provodimo redovne kontrole kvalitete i sigurnosti, upravo kako bismo osigurali da do potrošača stigne siguran, kvalitetan i zdravstveno ispravan proizvod.

Pozivaju se kupci da navedeni proizvod vrate u trgovinu u kojoj su kupili, uz povrat novca, bez predočenja računa.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vindon d.o.o

 

Kontakt

Korporativne komunikacije
Marija Franić
Donje Svetice 14
10 000 Zagreb