Festival srca u Kauflandu

Zagreb, veljača 2018.

Kaufland podržao udrugu Veliko srce malom srcu i u svojim poslovnicama obilježio Festival srca

Povodom Svjetskog tjedna prirođenih srčanih grešaka i ostalih srčanih bolesti jučer je u organizaciji udruge Veliko srce malom srcu u šest poslovnica Kauflanda održan humanitarno zabavni događaj „Festival srca“.

Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima, a cilj ove udruge je razviti svijest o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka te pružiti potporu pravovremenom i pravilnom liječenju. Suradnja između Kauflanda i udruge Veliko srce malom srcu započela je u prosincu 2017. godine kada su kupci Kauflanda upravo tu udrugu odabrali kao dobitnika jedne humanitarne akcije u Čakovcu. U sklopu tog projekta, Kaufland je udruzi donirao 20.000 kuna.

Kaufland se priključio Festivalu srca kako bi pomogao u informiranju javnosti o problemu srčanih bolesti kod djece. Udruga je postavila štandove u poslovnicama Kauflanda u Splitu, Rijeci, Puli, Čakovcu, Zagrebu i Sisku gdje su mladi Siščani na poseban način podržali ovu hvalevrijednu akciju. Naime, mališani iz gradskih vrtića su u prostorijama Kauflanda ispred štanda udruge samo za ovu prigodu pripremili posebnu priredbu i folklorni ples čime su zasigurno uspjeli privući pažnju mnogih prolaznika.

Poslovnicu Kauflanda ispunili su smijehom, pjesmom i plesom te su na dan ljubavi, 14. veljače, zaista pokazali veliko srce!

Korporativne komunikacije
Marija Franić