Luka Vidović u Kaufland školi voća i povrća u Slavonskom Brodu!

Zagreb, prosinac 2017.

U srijedu 20.12.2017. Osnovna škola Đuro Pilar, jedna od Kaufland škola ViP, uživala je u nastupu Luke Vidovića!

Podsjećamo, tvrtka Kaufland Hrvatska k. d. osnovnim školama koje su pobijedile u natjecanju u svibnju, a ukupno ih je 24, svakog tjedna daruje svježe voće i povrće, i to do kraja školske godine 2017./2018.
Dosad je donirano 40 tona svježeg voća i povrća!
Osim toga je ova tvrtka krajem prosinca organizirala božićno natjecanje za sve škole koje su ranije osvojile status Kaufland škola ViP, a pobjedu sa 799 lajkova za digitalnu božićnu čestitku na Facebooku osvojila je Osnovna škola Đuro Pilar u Slavonskom Brodu!

Glavna nagrada je raspametila sve prisutne – ne samo djecu: nastup poznatog iluzionista, Luke Vidovića! Prije nastupa osjećala se velika napetost u zraku – iščekivanja su bila visoka, a sreća na dječjim licima bila je prevelika da bi se mogla opisati riječima.

„Svaka donacija svježeg voća i povrća našim partnerskim školama nas veseli. Stoga smo odlučili svim Kaufland školama ViP prije Božića darovati mali božićni poklon: božićne ukrase za školu. A svim Kaufland školama ViP koje su sudjelovale u ovom natjecanju darovat ćemo uz božićne ukrase i božićne slatkiše“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Lako je moguće da će se projekt Kaufland škola ViP nastaviti i iduće godine. Veselimo se!

Korporativne komunikacije
Marija Franić