Prijavi svoju školu za projekt Kaufland škola voća i povrća

Prijave su otvorene od 29. travnja do 17. svibnja 2019., a sve uvjete i pravila natjecanja možete pronaći na ovoj stranici, ispod obrasca za prijavu.


Od vas očekujemo u potpunosti popunjeni online obrazac te vaše maštovite radove kako je opisano u Pravilima. Online prijava preko obrasca obavezna je i bez nje ne možete sudjelovati u natjecanju. Kreativne radove (crteže) možete nam poslati poštom na adresu: Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10 000 Zagreb, Korporativne komunikacije, KŠVIP, ili ih možete postaviti online – niže ispod obrasca; u jednoj prijavi možete nam poslati 5  datoteka uz napomenu da jedna datoteka ne može sadržavati više od 5 MB.

Požurite i prijavite se jer vaša škola može osvojiti godišnju donaciju svježeg voća i povrća!

Prijave su otvorene do

Priloži dokumente

0
  • Osnovni podatci

Adresa škole

Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama.